上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.0k

引用:
原帖由 rayrayray1222 於 2010-7-5 09:45 PM 發表 查看引用來源

女版天好似依家係半島就搵到佢架la...:smile_38:
你是誰:smile_41::smile_41::smile_41:

報到,呵,好耐無來啦,天哥

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2010-7-2 04:59 PM 發表 查看引用來源

集體回憶, d 台里的 cp sunday.

仲記得別墅前的清風, 大池果班民工, 大房里的dj打碟..

深圳係咪冇 d場架啦, 舊屎. 水都, 8仔... 摺後 ?

苦悶時去虎門...

家陣d 團長呀, 識架,.. 咪cpboy[尋 ...
真係好難忘, 好懷念新地, 懷念幾十人大PARTY, 懷念男女比例1:3, D女3唔識七都入黎玩...點之冇機會再玩了

深圳肯定冇D場嫁喇....收晒皮...深圳酒吧都夠晒賺錢啦..政府唔容許有DISCO...始終形象又唔好

冇喇..而家舊果班連發言開POST都唔見...

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-7-2 06:36 PM 發表 查看引用來源
女版天下星期六生日,好似話去州州紅woo:smile_38: :smile_38: :smile_38:
下周6我都幫我女友搞生日...

引用:
原帖由 snowman119 於 2010-7-4 03:29 PM 發表 查看引用來源

恭喜晒, 趕得切睇世界杯決賽!
8強都睇到了..上周6已回來了

聽講而家佢好fit...仲fit過我n倍.....嗚:smile_40:

引用:
原帖由 pking 於 2010-7-5 01:49 AM 發表 查看引用來源
甘耐無里, 估唔到阿天個post仲係度:')
點都要推下:smile_47:
估唔到哩...足足開左5年喇...第一個disco post係我..最後一個又係我

我都唔捨得close...班老友會少左個吹水/通風報信既地方

引用:
原帖由 delpieho 於 2010-7-5 03:26 AM 發表 查看引用來源

點解冇我個名既
冇咩人記得你做過團長...呵呵:smile_30:

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-7-6 06:04 PM 發表 查看引用來源
報到,呵,好耐無來啦,天哥
超過一年冇見你喇...無論去蒲定D台...近排仲有冇出去玩呀?...

一個充實嘅賓'紛周末,.早上六點起身跑步,仲約左男版維維一齊跑,跑步途中又遇到女版啊民,佢E家又矮左肥左,腰仲keep到22吋,胸都大左,有21吋半,跑完之後,我獨自去游水,係泳池見到女版啊長哥強嫂,女版膄ben仔,ben仔問我今日打左未,跟住就同佢入女厕打左15分鐘飛機,..下午一点,我到圖書舘,係個到碰到一大班朋友,有咸濕版威猛先生,細粒版巨人,大版啊細,on9版奥低茶,靚仔版啊春,尖角版波仔,仲有好多返版劉德華,黎明,學友,栢芝...........仲同男版栢芝影沙龍潻,E家男版容容係圖書舘做棋手,我仲同佢捉左幾鋪象棋同飛行棋,直到晚上10點我约左男版悲悲夜觀星像,睇卞今晚烏龜嬴定荷蘭嬴........今晚約左港版何輝睇波波丫:smile_40: .........................以上內容全部真實,如有類同,請對号入座:smile_44:

今日收到風話半島啊天巳經冇係半島到做,轉左去日語學校到教英文,同意大利老師講法文話今晚打老虎woo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆