上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.8k

引用:
原帖由 john-857 於 2009-8-28 06:52 AM 發表 查看引用來源
今晚你睇住亞嫂含住亞叔支嘢跟手比亞叔屌埋,
你會唔會話自己on 9
咁靚老婆比看更亞叔玩:smile_30: :smile_30: :smile_30:
玩得起就唔會覺得on 9既:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 一聲笑 於 2009-8-28 10:56 AM 發表 查看引用來源

射得好:smile_47: :smile_47:
阿嫂D PHOTO 貼左係邊? 我想......

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-28 12:21 AM 發表 查看引用來源
老婆話亞叔呢2日成日問佢玩得未呀?同我講咗未?好想再玩喎,:smile_47:
老婆同我講話佢都想早D玩,問我幾時玩?:smile_47:
既然大家都想玩,就聽晚玩, 玩舖勁嘅吊爆你個淫婦 :smile_47: :smile_47: :smil ...
一於同阿叔齊齊屌爆你個淫婦:smile_47: :smile_47: 等你出報告

睇到d相已經硬哂:smile_47: :smile_47: 我都要射一射先

一於同阿叔齊齊屌爆你個淫婦:smile_47: :smile_47: :smile_47:

一聲笑兄  阿嫂D PHOTO 係邊到  我都想睇下:smile_o06: :smile_o06:

不如去阿叔屋企玩   可能仲正呀:smile_47: :smile_47:

亞叔就上黎, 好緊張阿:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 john-857 於 2009-8-28 06:58 AM 發表 查看引用來源
唔好制亞C-hing
因住你老婆玩上引
日日同人玩3P, 不過無你份:smile_30: :smile_30: :smile_30:
依樣又係真咖,如果女人覺得你冇野而又冇警覺性既話,真係好隨便咖咋.
我老婆覺得對面呀叔冇野,完全冇防備,由得隻窗開住比呀叔係窗口位任睇:smile_39:
每次老婆沖涼都要提佢閂窗(唔係既話浴室塊玻璃鏡會見晒大半個身)
比呀叔見到老婆一路沖,一路對波浪浪吓兼見到佢捽塊黑森林,我驚呀叔淫性大發呀:smile_42:

我都聽過有d女人會玩多p玩到上癮:smile_40:

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-28 07:04 PM 發表 查看引用來源
亞叔就上黎, 好緊張阿:smile_47: :smile_47: :smile_47:
期待最新發展:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆