上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.4k

引用:
原帖由 於 2009-7-13 04:19 PM 發表 查看引用來源
午安呀樓主,各位朋友午安
午安呀, 不過樓主好似唔得閒

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 04:20 PM 發表 查看引用來源

哦......好少有D運動形ge女仔ga wor:smile_o12:
係呀, 我都喜歡運動gar

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 04:24 PM 發表 查看引用來源

係呀, 我都喜歡運動gar
yup ...... i see ^^
actually is 受boy fd 影響ga 呢,right?

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 04:26 PM 發表 查看引用來源

yup ...... i see ^^
actually is 受boy fd 影響ga 呢,right?
其實係受爸爸影響,同埋中學時經常有d少病痛,做左運動之後好好多~

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 04:29 PM 發表 查看引用來源

其實係受爸爸影響,同埋中學時經常有d少病痛,做左運動之後好好多~
yup ....... i see
係ga .......運動多D ....人都會健康D ga:smile_o12:
0甘你玩開咩ga?
(actually cherry 你咪好運動員身型囉?)

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 16:29 發表 查看引用來源

宜家好小女仔鍾意運動,我鍾意打籃球同游水妳呢

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 04:32 PM 發表 查看引用來源

yup ....... i see
係ga .......運動多D ....人都會健康D ga:smile_o12:
0甘你玩開咩ga?
(actually cherry 你咪好運動員身型囉?)
呀哎,係普通身形lor...我又唔係真係運動員.....
跑步、swimming、行山、柔道..間中會做下gym,不過係玩下咁

引用:
原帖由 於 2009-7-13 04:35 PM 發表 查看引用來源

宜家好小女仔鍾意運動,我鍾意打籃球同游水妳呢
籃球就好小打,不過都試過去球場睇d朋友打,同埋我射過下籃咁

Hello! 樓主o係度嗎?

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 04:41 PM 發表 查看引用來源

呀哎,係普通身形lor...我又唔係真係運動員.....
跑步、swimming、行山、柔道..間中會做下gym,不過係玩下咁
ok ..... sorry la :smile_o03:
柔道 ????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆