上一頁下一頁
發新話題

johny 新事務所

收藏  |  訂閱
1.5k  33.8k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-7-5 11:21 AM 發表 查看引用來源

You should change that :smile_39:
你又搭咀呀
做乜你今朝成朝係度賣魚....

引用:
原帖由 月影 於 2009-7-5 11:38 AM 發表 查看引用來源

我明白妳的心態,方法不同也可以認識的:smile_o05: 我阿影.............雖然不是嚟徵友.
但一樣認識到朋友,..只要我願男朋友都有兩三個等緊我要...所以妳不必咁灰心..
一定揾到嘅:smile_o05: ...
早晨,,,,:smile_o06:
我都係月影姐男性朋友之一:smile_o05:

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-7-5 11:42 AM 發表

:smile_35:你咁早ge...

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-7-5 11:42 AM 發表 查看引用來源

又是你呀:smile_o10: 溝到未...

引用:
原帖由 月影 於 2009-7-5 11:32 AM 發表 查看引用來源

咁遠:smile_o14: :smile_o14:
唔遠呀...巴士可以到:smile_30:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-7-5 11:42 AM 發表 查看引用來源
:smile_35:你咁早ge...
訓醒米起身,:smile_o04:
,,一陣去食嘢:smile_o11:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-7-5 11:41 AM 發表 查看引用來源

你又搭咀呀
做乜你今朝成朝係度賣魚....
I not 賣魚 ga :smile_39: , I sell "mature and care" to ladies :smile_o05:

引用:
原帖由 月影 於 2009-7-5 11:38 AM 發表 查看引用來源

我明白妳的心態,方法不同也可以認識的:smile_o05: 我阿影.............雖然不是嚟徵友.
但一樣認識到朋友,..只要我願男朋友都有兩三個等緊我要...所以妳不必咁灰心..
一定揾到嘅:smile_o05: ...
啊影
我都識到d朋友
好多人等你咪好開心囉

引用:
原帖由 qqshingyip 於 2009-7-5 11:45 AM 發表

訓醒米起身,:smile_o04:
,,一陣去食嘢:smile_o11:
:smile_19:好肚餓啊

引用:
原帖由 月影 於 2009-7-5 11:44 AM 發表 查看引用來源

又是你呀:smile_o10: 溝到未...
未啊
你地唔好蝦月影姐丫:smile_o04:
開你拖吖:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆