上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

回覆 4757# s&a 的帖子

知就好啦:097:
努力讀書啦:034:
吾讀書真係吾好
加油啦:071:

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 05:59 AM 發表 查看引用來源

還以為冰冰訓左:096:

嗯嗯..我都係咁話..同埋一個人都幾自由..
未訓呀:023:
一個人係幾free0既

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 06:01 AM 發表

未訓呀:023:
一個人係幾free0既  
55...:098:

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 06:00 AM 發表
知就好啦:097:
努力讀書啦:034:
吾讀書真係吾好
加油啦:071:
55..會進修

回覆 4774# s&a 的帖子

學多個language 啦
你係咩學校ga

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 05:59 AM 發表 查看引用來源
:071: 都吾明你up乜
咩show 咩shop
呢度係sex區當然係講sex啦
:044: : chill out woman
well 你d字真係好難睇sry :071:
都唔知0的人係字面上有誤解丫~ 定係唔多識中文~
成人徵友...有成人兩個字就一定同sex有關???
咁成人身分證係咪同性或者暴力有關呢???
如果你認為呢度係sex區, 咁你入0黎又係為咩呢?
我用0既字就係咁0既顏色~ 其他人睇都冇問題0既時候, 一係你電腦setting問題~ 一係就你雙眼對顏色分辨有問題~
我建議你check check喎

引用:
原帖由 cathay_pacific 於 2009-5-31 05:59 AM 發表
:071: 都吾明你up乜
咩show 咩shop
呢度係sex區當然係講sex啦
:044: : chill out woman
well 你d字真係好難睇sry :071:
呢區有d帖都有寫明不談sex...呢個帖 都只係for聊天的!!
這區的版規有寫明..你可以看看版規先:096:

我自己覺得成人徵友 的意思是結識一些大朋友..而不是小朋友才進來的!!!

回覆 4776# Koimizu 的帖子

我中文真係好差ga wor :086:
:071:
我係英國長大:071:

回覆 4777# s&a 的帖子

中文差:071: 我睇吾明

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆