上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

艷福無邊,好羨慕呀。

露lin果張巧正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-18 09:28 發表 查看引用來源
尋日同老婆表姐過咗半日嘅2人世界,尋日已經想post上嚟但係老婆成晚都喺隔離所以冇機會。

呢排疫情又仆晒街,可以唔返工嘅我哋都盡量唔返工喺屋企做嘢算。尋日我同老婆表姐兩個都冇乜特別嘢一定要返公司做所以我哋留咗 ...
你真發達,又睇過,又曾經撫過,好正

話時話咁凍,仲著咁少衫,是不是有心比你睇

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-12-18 14:08 發表 查看引用來源

你真發達,又睇過,又曾經撫過,好正

話時話咁凍,仲著咁少衫,是不是有心比你睇
我諗唔係掛,佢啲言行舉止唔似有心想露喎。同埋同佢相處咗咁多年佢嘅性格唔似,加上唔會等到宜家先無啦啦引我啦。三叔都𥄫到佢粒lin,唔係凈係得我所以我相信佢真係冇心

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-18 09:28 發表 查看引用來源
尋日同老婆表姐過咗半日嘅2人世界,尋日已經想post上嚟但係老婆成晚都喺隔離所以冇機會。

呢排疫情又仆晒街,可以唔返工嘅我哋都盡量唔返工喺屋企做嘢算。尋日我同老婆表姐兩個都冇乜特別嘢一定要返公司做所以我哋留咗 ...
睇多幾次,你老婆表姐真幾正,生完仲咁 fit

題外話,如果阿嫲走了,你們點對三叔

引用:
原帖由 okvisa 於 2020-12-19 12:24 發表 查看引用來源

睇多幾次,你老婆表姐真幾正,生完仲咁 fit

題外話,如果阿嫲走了,你們點對三叔
冇認真同佢三叔傾過呢個問題,我當然唔多mind佢留喺到,不過老婆應該會踢佢走

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-19 23:31 發表 查看引用來源

冇認真同佢三叔傾過呢個問題,我當然唔多mind佢留喺到,不過老婆應該會踢佢走
睇過之前你老婆係三叔床上手淫,你會唔會畀空間你老婆同三叔兩個人係屋企,你係出面睇直播?

引用:

但係我都係鍾意啊嫂多D,啊嫂係我心目中係完美人妻

有圖有文字,真係好高質,支持CHING 出密D

回覆 657# 最錫我老婆 的帖子

仔細的望了幾次這幅露底圖,,,好像有啲濕了的跡象。。。莫非,,,對你都有啲心動。。。?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆