上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部 ++寂寞? 無聊? 入來吹水聊天吧++

收藏  |  訂閱
5.0k  132.7k

引用:
原帖由 h0123920 於 2009-5-15 02:32 AM 發表

同妳一架車返架wor~~
icic~~我琴晚聽到你d秘密wor:096:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-15 02:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈XD,我其實都鍾意音樂,不過都係限於聽歌,特別係R&B~只係對於音樂創作,我都係只係限於用電腦做一D LOOP既歌~

妳咩星座架?
我鍾意聽音樂~~鍾意樂器~~哈哈''作曲就未到..不過愛作詞
最奇怪既星座~~水瓶女:098:

I HAVE TO GO TO SLEEP NOW~~ GOOD NIGHT EVERYONE

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 02:33 AM 發表 查看引用來源

我鍾意聽音樂~~鍾意樂器~~哈哈''作曲就未到..不過愛作詞
水瓶女好奇怪咩:028:

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-15 02:34 AM 發表 查看引用來源
I HAVE TO GO TO SLEEP NOW~~ GOOD NIGHT EVERYONE
早抖

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-15 02:32 AM 發表 查看引用來源

睇到呢句野,我忍唔住係度笑囉:096:
係呀ma~~ 吳好係電腦前等運到呢~~~ 要行動~~!! gogogogo~~ 星兄,用敗家換真愛吧!!!

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-15 02:34 AM 發表
sweet dream

引用:
原帖由 celia8110 於 2009-5-15 02:34 AM 發表 查看引用來源
好啦...早抖:029:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-15 02:33 AM 發表 查看引用來源

最好色和悲觀加求知欲強和自尊心強的魔羯座@@

引用:
原帖由 ξCHERRY 於 2009-5-15 02:33 AM 發表 查看引用來源
icic~~我琴晚聽到你d秘密wor:096:
要我殺人滅口嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆