上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

多謝又再分享!亞嫂着埋套衫返屋企劈大腿引三叔呀!
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-7 17:24 發表 查看引用來源

差啲連鮑魚邊都露埋出嚟 😝 😝

期待樓主再分享!!!

老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住幾日。雖然佢哋啊嫲猛話唔好,因為啲老人家到咗呢啲時候就最唔想阻住啲後生同要佢哋擔心,但係啲孫女就梗係想多啲時間喺佢隔離㗎啦,話晒到咗呢啲位真係見得幾多得幾多㗎啦嘛。

雖然心酸,但係對我同佢哋三叔嚟講真係天大嘅喜訊。特別係佢哋個三叔,日日有得𥄫我老婆宜家仲多咗個表姐俾佢𥄫。

但係呢條廢老真係極品,表姐喺到瞓嗰幾晚我哋諗住叫佢讓間房出嚟俾表姐瞓,點知佢推三推四,表姐見佢咁唔願意就唯有話佢瞓sofa算數。我睇唔過條三叔男人老狗要個姪女瞓廳,所以我有提議話俾佢瞓我間房同我老婆孖鋪,但係表姐堅持瞓廳咁我都冇計。

尋日係表姐第二日喺我哋到,今朝我起身諗住出去斟杯水飲,仲瞓到朦朦朧朧出到去望吓表姐,一望過去就俾佢對腿吸引住。著住睡裙瞓覺嘅表姐用張披㩒住上身可能熱得滯,成對腳伸晒出嚟,飲完杯水真係人都醒晒。

睇睇時間知道表姐同老婆都未有咁早起身,條廢老更加唔洗講冇10點都唔會醒,見到機不可失,於是膽粗粗走埋去𥄫吓。。。

唔走埋去都還好,埋到身就真係不得了,表姐瞓到條裙縮起晒成條紅色底褲露晒出嚟。條底褲仲要唔係一般嘅底褲,係一條有窿窿嘅lace底褲!!

見過表姐露底無數次,lin都見過兩次,你哋以為我已經見慣不怪?你哋就錯啦,因為我今日連表姐啲毛都睇到晒!!

正所謂谷精上腦,男人一鹹起上嚟真係用條J諗嘢,見到表姐條底褲竟然係側邊綁繩嗰啲款。。。

我竟然大膽到輕輕力走去掹甩佢條繩。表姐條lace底褲即刻好似拆聖誕禮物咁鬆開,柔軟嘅毛毛一條一條咁浮出嚟。。。嗰種刺激感,罪惡感,加埋現場嘅畫面令到我唔止J硬咁簡單,我直頭feel到龜頭有小小精已經流咗出嚟。

影完呢張相之後表姐對腳郁咗下我先識驚,呢個時候先醒起仆街唔係要幫佢綁返條繩咁大鑊呀。。。

諗咗陣,我頭先掹佢條繩嗰陣其實冇乜點用力,一掹已經成條繩鬆開晒。所以其實表姐瞓瞓下覺郁兩郁條繩自己鬆咗一啲都唔出奇吧。。於是我決定由得佢條底褲繼續鬆開,連整返好條底褲幫佢遮返住啲毛都費鬼事。諗住如果三叔起身屙尿或者飲水嘅話可以益吓佢,佢有冇得睇就要睇佢自己做化啦。

臨返入房之前我再用條J諗嘢,呢啲機會唔知仲會唔會有,我真係唔想錯過,所以我咬緊牙關,伸出兩隻手指,輕輕力掃吓佢啲毛毛,然後隔住佢條底褲輕輕力摸落表姐個西到。我冇撩佢冇捽佢,只係輕輕力放咗喺佢個西上面純粹用心去感受同enjoy表姐個西。。。
西唇嘅線條凹凸。。。漲卜卜。。。好熱。。好軟淋淋。。真係呢一世都唔會忘記。。

驚到我瀨尿所以我都唔敢摸太耐就起身返房,我宜家心情都仲未能夠平伏,唔知三叔會唔會喺表姐未起身之前出房?
有啲驚,但又有啲期待表姐瞓醒之後又會有啲咩反應呢?。。。

附件

依個情況真係震撼又刺激
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源
老婆啊嫲呢幾日身體又變差咗,仲成日喊話想走唔想做啲後生嘅負擔,睇到咁你都咪話唔心酸。

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...

回覆 4723# 最錫我老婆 的帖子

有無影埋上半身?見到件睡衣好似都幾SEXY咁😍

引用:
原帖由 ck689 於 2020-12-10 10:22 發表 查看引用來源
有無影埋上半身?見到件睡衣好似都幾SEXY咁😍
影唔到因為佢攬實晒張披遮晒,普通睡裙,係薄身不過普通吊帶款,係幾低胸不過唔夠鬆身所以唔太容易走光,除非佢嗚低身。

超正,post 多D

正正正   刺激,可惜見不到閪吼。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-10 08:26 發表 查看引用來源

不過正正就係因為咁,老婆表姐上次上嚟探完佢哋啊嫲之後見到咁就想陪啊嫲多啲,所以就決定擺低個仔喺屋企俾佢老公湊然後喺我哋到住 ...
好正,不過你要小心d

引用:

應該仲有機會的,醒瞓d呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆