上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

回覆 641# 最錫我老婆 的帖子

正吖,,若引若現。。。。。。

師兄: 若隱若現,引死人呀。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-6 16:46 發表 查看引用來源
今日陪咗個老死出去,老婆要陪佢啲親戚冇跟埋嚟,10分鐘前收到老婆whatsapp話佢返咗屋企。

老婆話佢喺屋企著住睡袍,頭先仲同三叔喺啊嫲間房download啲戲俾佢睇。老婆話佢今日戴咗個新bra,仲話想俾我睇吓佢睡袍入面係點嘅 ...
想象阿嫂最正就係乜都唔著,淨穿條黑絲......不過咁著,呢度會死好多師兄

老婆今日同佢班staging crew去咗個function到做set up,呢班crew係之前老婆喺office開會嗰次俾我倒咗啲辣椒油落佢到令到佢要喺佢哋面前除咗底褲最後走晒光成個西露足成晚嘅嗰班crew。 (p.198)

因為肺炎嘅關係,呢次係佢哋嗰次走光事件之後嘅第一次合作。久必重逢,嗰次佢哋睇晒我老婆個西,今次第一次見返我老婆我梗係要叫老婆俾我睇吓佢著乜同又有冇嘢俾佢哋再𥄫啦。

但係由於老婆全程要做嘢忙緊,佢冇時間好似平時咁慢慢同我做現場會報,佢凈係可以耐不耐影啲相俾我睇,呢啲就係佢呢兩個半鐘頭內send過過嚟俾我睇嘅相。
我諗呢啲都係老婆用襯做緊嘢嗰陣扮唔小心走光嚟去露俾佢班crew嘅方式啦

附件

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-7 16:08 發表 查看引用來源
老婆今日同佢班staging crew去咗個function到做set up,呢班crew係之前老婆喺office開會嗰次俾我倒咗啲辣椒油落佢到令到佢要喺佢哋面前除做底褲最後走晒光成個西露足成晚嘅嗰班crew。 (p.198)

因為肺炎嘅關係,呢次係佢 ...
引死人啦,師兄。
仲有冇?擺多幾張都好喎。

引用:
原帖由 平衡生活 於 2020-12-7 16:36 發表 查看引用來源

引死人啦,師兄。
仲有冇?擺多幾張都好喎。
差啲連鮑魚邊都露埋出嚟 😝 😝

附件

今晚收工返去又要比樓主教訓一番

絲襪很誘人
So.sexy

魚網黑絲配黑色T褲,真是絕配呀!

回覆 4714# 最錫我老婆 的帖子

似無著底成多啲喎😍😍😋🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆