上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-17 17:54 發表 查看引用來源
好多師兄都話好掛住我老婆,我都承認呢排沉醉咗落我啊嫂到所以係忽略咗我老婆嘅,不過啱啱個週末終於都影咗幾張我老婆嘅正相。

星期日照舊喺屋企食飯,食完飯開咗枝威士忌嚟飲,我同老婆同佢三叔三個人吹吓水睇吓電視清咗差 ...
唔係㗎🤪

我想睇埋你椂棍拮住阿嫂㗎😁🤤

唔知可唔可以拎走個燈膽去呢😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-11-18 18:32 發表 查看引用來源
繼續出老婆主動騎我嘅相,說好了的正面 😝😝
掛住你老婆了🤤 屋企啲簡單衣著都殺🤤🤤🤤

期待呀嫂派福利呢。。。

今日陪咗個老死出去,老婆要陪佢啲親戚冇跟埋嚟,10分鐘前收到老婆whatsapp話佢返咗屋企。

老婆話佢喺屋企著住睡袍,頭先仲同三叔喺啊嫲間房download啲戲俾佢睇。老婆話佢今日戴咗個新bra,仲話想俾我睇吓佢睡袍入面係點嘅樣。。
衰婆玩嘢唔肯講佢件睡婆有冇走光俾三叔見到,唔知佢三叔今日又有冇𥄫到老婆粒lin呢

附件

Welcome back Ching~ 靚Bra喎!!!
點解你老婆啲皮膚咁好

回覆 4704# 最錫我老婆 的帖子

多麼正的胸器及雨雲!

仲唔快d番屋企同亞嫂檢查吓

美乳

回覆 4704# 最錫我老婆 的帖子

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-12-6 16:46 發表 查看引用來源
今日陪咗個老死出去,老婆要陪佢啲親戚冇跟埋嚟,10分鐘前收到老婆whatsapp話佢返咗屋企。

老婆話佢喺屋企著住睡袍,頭先仲同三叔喺啊嫲間房download啲戲俾佢睇。老婆話佢今日戴咗個新bra,仲話想俾我睇吓佢睡袍入面係點嘅 ...
好正!!!j緊了,多啲多啲🤗🤗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆