上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:15 AM 發表

嘩...突然間好眼訓先...都係去訓覺好了:096:
唔洗怕羞wo~~我諗你一定係多到唔知選邊個好...

真係羡慕你:023:

引用:
原帖由 思琳琳 於 2009-5-31 05:16 AM 發表 查看引用來源

有得交換我都想換@.@

試下放鬆D個人,或者多D正常GA運動,持之以恆,會有改善

同埋唔好上床時成日抱住迫自己訓甘,一有睡意就去訓,唔好諗住做埋D乜,做埋D物先去訓,因為轉個頭就唔想訓KA LA,習慣返甘,會好好多
...
其實做到既我都試過...但真係訓唔到姐...不1都多謝你既意見:122:
咁我都閃啦...少人既時候係時間比自己去諗下野....
再見天使姐姐同冰冰姐姐:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:09 AM 發表 查看引用來源

又或者其實我同你真係近親黎...我只不過係比人執返黎養的:096:
以冰冰0既家族0黎睇...係冇呢個可能:096:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:17 AM 發表 查看引用來源

對冰冰咄咄逼人...自以為是0既人...就好似溜冰初學者:096:  
佢地冇自以為是既...不過會用眼淚攻勢姐:096:

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 05:18 AM 發表 查看引用來源

唔洗怕羞wo~~我諗你一定係多到唔知選邊個好...

真係羡慕你:023:
唔係囉...要揀我係一早揀好左...不過...有種這麼近那麼遠既感覺....不太好受了:023:
我都閃貓:122:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:18 AM 發表

其實做到既我都試過...但真係訓唔到姐...不1都多謝你既意見:122:
晚安啦^^明天見啦~~貓仔!!

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:10 AM 發表 查看引用來源

我唔要哩個習慣丫:023:
以前玩完通頂都話會識攰訓返一陣...而家玩完係唔識架...仲可以繼續踩落去不斷玩:028:
冰冰唔可以咁0架喇...:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:19 AM 發表 查看引用來源

以冰冰0既家族0黎睇...係冇呢個可能:096:  
唔會既...一定係有d你睇漏左:096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:18 發表 查看引用來源

再見catcat

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:20 AM 發表 查看引用來源

冰冰唔可以咁0架喇...:023:  
我都唔想咁:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆