上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.7k

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-23 11:31 PM 發表 查看引用來源
你咪2樣都有囉:023: :023:
你睇唔到Kokie講咩~
樣靚, 身材正, 人品好, 要叻, 仲要0的人認同~
冰冰係傻妹~ 又點會係呢~~~:122:

引用:
原帖由 gtt280ps 於 2009-5-23 11:31 PM 發表 查看引用來源
係呀~頭先見到佢地健身,攪到我都想去,夏天爆下d肌肉出黎都可以吸引到好多女:096:
:131: cool cool 的小壞加上一身肌肉~~好有睇頭喎~~:131:

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-23 11:35 PM 發表 查看引用來源
WHATEVER, 差大家一張半裸照, 我未來兩日會貼上黎架啦~

大家傾得開心d, 容我今晚我潛水先=]
你唔撐埸好多人會唔放過你

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-23 11:35 PM 發表 查看引用來源
WHATEVER, 差大家一張半裸照, 我未來兩日會貼上黎架啦~

大家傾得開心d, 容我今晚我潛水先=]
冰冰知小狼好忙~:023:
你加油喇~
大家會期待你張相0架:096:

引用:
原帖由 ralffai 於 2009-5-23 11:34 PM 發表
佢想俾人紮棍呀
唔駛紮棍咁大獲呀:025:

引用:
原帖由 willshow 於 2009-5-23 11:35 PM 發表

唔好得罪D客呀,有排你受呀:096: :096:
我日頭氹得佢地好開心嫁:023:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-23 11:35 PM 發表 查看引用來源

你睇唔到Kokie講咩~
樣靚, 身材正, 人品好, 要叻, 仲要0的人認同~
冰冰係傻妹~ 又點會係呢~~~:122:  
但呢度好多人認同你WO..:131:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-23 11:35 PM 發表 查看引用來源

:131: cool cool 的小壞加上一身肌肉~~好有睇頭喎~~:131:
小壞okay0架~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-23 11:35 PM 發表

最衰冇人陪我去健身:026:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-23 11:38 PM 發表 查看引用來源

但呢度好多人認同你WO..:131:
Thank you
不過都唔會係咁多樣加埋啦:122:
冰冰只係Will老闆個秘書:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆