上一頁下一頁
發新話題

魔B團徵蒸精晶人入黎吹下水*~Round258

收藏  |  訂閱
736  6.6k

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:31 發表 查看引用來源
買兩個 LV 入你數可能好 D ~~
LB好D:smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:30 發表 查看引用來源

咁勁? 我係啲閒日,仲要夜晚十一點幾度去嗰陣先係唱通宵!
通常 D 女仔同 D 經理 ( 當然要男仔啦 ) 講幾句 ~
好多0野都冇問題0架 ~~ :smile_46:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:29 AM 發表 查看引用來源

:smile_24: 我係第二類0既辛苦命 ~ 得閒死唔得閒病 ~~ :')
:smile_39: :smile_39: 我唔得閒死…都唔得閒病!
有大假…但唔可以攞得太密!我諗一年最多只可以兩次幾日大假…唔係實會俾我阿head話…:smile_24:

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:30 AM 發表 查看引用來源
整個港女0黎 ~ 買 LV 都唔掂呀 ~~
嗰啲女做朋友ok喇!追就唔好喇! 多多錢都唔夠你俾呀!

引用:
原帖由 wingmei 於 2009-4-12 02:31 發表 查看引用來源

LB好D:smile_30: :smile_43:
:smile_19:  ... ... 冇誠意呀 ~~

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:31 AM 發表 查看引用來源
買兩個 LV 入你數可能好 D ~~
呢樣嘢我唔會俾住錢幫手買咗先!

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:32 發表 查看引用來源

:smile_39: :smile_39: 我唔得閒死…都唔得閒病!
有大假…但唔可以攞得太密!我諗一年最多只可以兩次幾日大假…唔係實會俾我阿head話…:smile_24:
你做乜0架 ? 有時好似見你好夜話收工0既 ?

引用:
原帖由 arlotin 於 2009-4-12 02:32 AM 發表 查看引用來源
通常 D 女仔同 D 經理 ( 當然要男仔啦 ) 講幾句 ~
好多0野都冇問題0架 ~~ :smile_46:
係咩?:smile_41:
我真係未試過喎! 通常好乖,夠鐘就閃人!

我去sleep 明天要返工:smile_42:

兩位good night

引用:
原帖由 遨凡 於 2009-4-12 02:34 發表 查看引用來源

嗰啲女做朋友ok喇!追就唔好喇! 多多錢都唔夠你俾呀!
真係鍾意0既 ~ 多多錢你都肯俾 ~ 人就係咁0架啦 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆