上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.4k

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 03:27 PM 發表 查看引用來源

真係服晒.......:smile_24: :smile_24:
呢個經驗都係試過一次姐…

我份包膠終於攪掂哂喇…手軟喇!:smile_42:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 03:59 PM 發表 查看引用來源
我份包膠終於攪掂哂喇…手軟喇!:smile_42:
你終於出晒野啦

今次真係好多精彩野…所以好鬼長篇…新地宵夜既詳情我已經費是打添喇:smile_27:

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-4-9 03:39 PM 發表 查看引用來源
真係神人所不神, 有 homoonmoon 去o既地方,  大家都要小心 d 女俾佢溝晒
好彩我老婆唔受佢呢套啫

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:21 PM 發表 查看引用來源

好彩我老婆唔受佢呢套啫
每個人都有自已既市場既…而且先入為主嘛…已經俾你溝左,我點都入唔到手既,
除非你對佢好差令佢有異心:smile_44:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 04:25 PM 發表 查看引用來源
每個人都有自已既市場既…而且先入為主嘛…已經俾你溝左,我點都入唔到手既,
除非你對佢好差令佢有異心:smile_44:
我唔驚佢對我有異心呀, 反而係驚自己姣婆收唔到寡喳 :smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:27 PM 發表 查看引用來源

我唔驚佢對我有異心呀, 反而係驚自己姣婆收唔到寡喳 :smile_35::smile_35:
呢樣一定…除左屋企果件…其他女人唔可以玩多過三個月…foc幾次就88啦…:smile_34:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 04:29 PM 發表 查看引用來源
呢樣一定…除左屋企果件…其他女人唔可以玩多過三個月…foc幾次就88啦…:smile_34:
我本來都同你一樣, 沉一排就閃人 :smile_43::smile_43:

但係今次呢個好大機會會係長揸唔放 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 04:30 PM 發表 查看引用來源

我本來都同你一樣, 沉一排就閃人 :smile_43::smile_43:

但係今次呢個好大機會會係長揸唔放 :smile_44::smile_44:
真係咁令ching動心:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆