上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易唔唔

收藏  |  訂閱
741  5.6k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 02:13 PM 發表 查看引用來源

但係佢有興趣同佢囡囡反多d呢...:smile_15: :smile_30:
講真...同佢打過毛毛波...佢ok架...體藝出黎唔會差...好學上進...依家讀緊master..:smile_27:
咁算啦, 都係唔阻人地拍拖拖....:smile_13:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-6 02:15 PM 發表

乜你同利利個簽名檔一樣ge
有唔同...個名轉左位...:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-6 02:16 PM 發表

咁算啦, 都係唔阻人地拍拖拖....:smile_13:
do話靚仔係只可遠觀架喇...:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-6 02:14 PM 發表 查看引用來源

係呀..乜佢今日咁早打蛇餅架:smile_27:

e ~誠徵人教篤波:smile_14: 你都有興趣呀:smile_46:
煲左一日劇, 眼仔攰卦....:smile_30:

有興趣玩囉....

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 02:17 PM 發表 查看引用來源

do話靚仔係只可遠觀架喇...:smile_03: :smile_03:
我要識一個靚仔....仲要近mor....  

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-6 02:17 PM 發表

有興趣玩囉....
咁煲法......眼隻唔攰至奇,...:smile_39:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-6 02:16 PM 發表 查看引用來源

有唔同...個名轉左位...:smile_30:
睇到咁你地徵到人未呀?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-6 02:17 PM 發表 查看引用來源

有興趣玩囉....
佢都會煲劇ge咩

咁揾到人未呀?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-6 02:18 PM 發表

我要識一個靚仔....仲要近mor....  
你狼呀你....:smile_38:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-6 02:21 PM 發表 查看引用來源

佢都煲劇ge咩

咁揾到人未呀?
以我所知.....之前豬肝補氣, 而家laughing哥囉....

好多朋友黎玩呀....:smile_40:  
仲請緊私人教練 (最好係靚仔果隻).... :smile_46:   

你都好鍾意篤波架:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆