上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+47回

收藏  |  訂閱
751  5.1k

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-14 10:55 PM 發表 查看引用來源

仲有蒸泥鯭,炒青菜  
你叫錯咗油菜咋.........下話

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-14 10:56 PM 發表 查看引用來源

都好WO....:smile_24:
問題係,係果面人生路不熟,你驚唔驚呀?

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-14 10:54 PM 發表 查看引用來源

連續五六個POST...每個POST 扣我 18分 :smile_22:  :smile_22:   :smile_22: :smile_22:
做乜呀? 只出公仔咩 :smile_41:

算啦... d 版主太得閒 :smile_39: 我成日都話佢地係咪每要扣夠一個 quota 先得....
阿蟲蟲maymay 都係呀, 之前又係俾人扣分, 仲要搵番十幾廿頁前 d post 黎扣

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-4-14 10:55 PM 發表 查看引用來源

仲有蒸泥鯭,炒青菜  
下次唔好要炒菜嘛 :smile_40: 泥鯭都好吃呀

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-4-14 10:50 PM 發表 查看引用來源

你又話呢幾日都係屋企,點賣呀?:smile_14: :smile_30:
有網上拍賣架嘛 :smile_40: 遲 d 先出去交收

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-4-14 10:56 PM 發表 查看引用來源

你叫錯咗油菜咋.........下話
好油....油浸菜...

:smile_27: :smile_27: 夠鐘啦..周生CALL ME.....
:smile_27:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-14 11:00 PM 發表 查看引用來源

做乜呀? 只出公仔咩 :smile_41:

算啦... d 版主太得閒 :smile_39: 我成日都話佢地係咪每要扣夠一個 quota 先得....
阿蟲蟲maymay 都係呀, 之前又係俾人扣分, 仲要搵番十幾廿頁前 d post 黎扣
:smile_14: O甘有耐性

:smile_40: 大佬..寶寶...戀戀....早抖 :smile_40:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-4-14 11:03 PM 發表 查看引用來源

有網上拍賣架嘛 :smile_40: 遲 d 先出去交收
咁你有冇底價架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆