上一頁下一頁
發新話題

060309代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~啟天回歸祝gerry回歸

收藏  |  訂閱
738  5.5k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-12 10:59 AM 發表 查看引用來源
一定唔可以濫....:smile_38:
我濫 d 就唔駛咁啦 :smile_27:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-12 11:03 AM 發表 查看引用來源
咁你即係打擊緊好多人既自信喎....:smile_40:
我邊有喎 :smile_13: 只係化下粧....係人都靚架啦
我無化粧咪又係唔靚

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-12 11:01 AM 發表 查看引用來源
係ar,真係5錯ge
咁...我講多謝啦 :smile_13:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-12 11:04 AM 發表
你應該都係幾俊俏既!:smile_38:
男人俊朗冇乜用ar,內餡先重要:smile_34:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-12 11:08 AM 發表 查看引用來源
男人俊朗冇乜用ar,內餡先重要:smile_34:
你係咩餡呀 :smile_30:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-12 11:06 AM 發表

我邊有喎 :smile_13: 只係化下粧....係人都靚架啦
我無化粧咪又係唔靚
妳要多D 扮靚,有自信便會更好ge la

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-12 11:06 AM 發表

我無化粧咪又係唔靚

咁我地做女仔梗要打扮下既....

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-3-12 11:11 AM 發表 查看引用來源
妳要多D 扮靚,有自信便會更好ge la
宜家轉左地方返工好左喇 :smile_30: 夏天又可以著番背心短裙返工

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-3-12 11:09 AM 發表

你係咩餡呀 :smile_30:
胸雞,老鼠仔,豬腩,腸仔蛋.........吹咩

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-3-12 11:12 AM 發表 查看引用來源
http://hk.wrs.yahoo.com/_ylt=A3xsaClkfbhJuBkBUyW.ygt./SIG=12jb1buqu/EXP=1236913892/**http%3A//www.csonline.com.cn/NEWS/YULE/W020050413608661561536.jpg
咁我地做女仔梗要打扮下既....
係囉~~~佢扮下都係一個靚女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆