上一頁下一頁
發新話題

160209~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~願啫啫回歸公幹愉快

收藏  |  訂閱
746  4.6k

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-2-23 03:53 PM 發表

d日本仔野唔岩用, 我鍾意踎
鬼唔望撻死你!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-23 03:55 PM 發表 查看引用來源
鬼唔望撻死你!:smile_38:
黑心!!~~:smile_38:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-2-23 04:07 PM 發表

黑心!!~~:smile_38:
真人真事....我地有個男同事以前就係咁樣出左事......係 office 既 toilet 踎爆塔.......真係瘀到爆!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-23 04:14 PM 發表 查看引用來源
真人真事....我地有個男同事以前就係咁樣出左事......係 office 既 toilet 踎爆塔.......真係瘀到爆!:smile_38:
嘩....咁個囉咪好傷....:smile_14:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-2-23 04:36 PM 發表

嘩....咁個囉咪好傷....:smile_14:
放左成 two weeks mc......應該都幾傷!:smile_38:

仲有個半鐘先收工 :smile_19:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-23 04:38 PM 發表 查看引用來源
放左成 two weeks mc......應該都幾傷!:smile_38:
最慘第時可能有"爆石恐懼症" ......:smile_39:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 04:40 PM 發表 查看引用來源
5 點都未到呀....:smile_13:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-23 04:40 PM 發表
咁心急既.....有約咩?

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-2-23 04:41 PM 發表

5 點都未到呀....:smile_13:
話咁快就到啦!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆