上一頁下一頁
發新話題

盈天使之家~徵朋友傾譏..26歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part35)

收藏  |  訂閱
736  7.1k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-1-29 11:08 PM 發表 查看引用來源

我地呢d打工既係咁勁既話, 人人都係李嘉誠啦...
公司有個女同事經常火拼至深夜12點, 夜晚9點放工已經叫正常, 好難想像佢過緊既係咩生活:smile_39:

引用:
原帖由 nineteen 於 2009-1-29 11:12 PM 發表 查看引用來源

哈, 唔知李嘉誠會唔會張公司d野攞番屋企做呢~~:smile_13:
可能會叫佢d 靚 拎番去做:smile_30:

引用:
原帖由 nineteen 於 2009-1-29 11:10 PM 發表 查看引用來源
狼羊哥哥/弟弟, 介唔介意講今年幾歲?:smile_41:
我???

29啦~~~做咩呀??

引用:
原帖由 John0610 於 2009-1-29 11:15 PM 發表 查看引用來源

公司有個女同事經常火拼至深夜12點, 夜晚9點放工已經叫正常, 好難想像佢過緊既係咩生活:smile_39:
算啦...有d人係想用工作黎麻醉自己....:smile_39:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-1-29 11:15 PM 發表 查看引用來源

好肯定...係唔會...
不過我諗佢後生個時應該會掛, 好似話佢好勤力~

引用:
原帖由 townking 於 2009-1-29 11:11 PM 發表 查看引用來源

@@不嬲都狼兄話事架啵~
係係~~~咁等我再定時間啦~~好無?

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-1-29 11:16 PM 發表 查看引用來源

我???

29啦~~~做咩呀??
狼羊哥哥~~~無呀, 睇下應該叫你做哥哥定係狼羊弟弟之ma,

引用:
原帖由 狼羊物語 於 2009-1-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

係係~~~咁等我再定時間啦~~好無?
好啦,,
咁等你~
慢慢~

引用:
原帖由 nineteen 於 2009-1-29 11:19 PM 發表 查看引用來源

狼羊哥哥~~~無呀, 睇下應該叫你做哥哥定係狼羊弟弟之ma,
哈哈~~~我係YING阿哥~~~我諗都應該大少少囉^^

引用:
原帖由 nineteen 於 2009-1-29 11:18 PM 發表 查看引用來源

不過我諗佢後生個時應該會掛, 好似話佢好勤力~
無錯...:smile_34: 依家佢咁多人為佢做野...佢仲點會帶d野返屋企做...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆