上一頁下一頁
發新話題

我想問下有無男仔.....

收藏  |  訂閱
483  11.8k

月薪要有三,四萬:smile_30: :smile_42:
邊個有:smile_41:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-11-10 09:37 PM 發表
咁幫美女做D野係榮幸 that is my pleasure:smile_46:
呢度個樓主真係美女黎既 (我相信)
你幫佢推下post好應該
努力d
可能佢會嘗識你 :smile_40:

好,,我冇樣中.............
但都入黎支持下~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-10 09:43 PM 發表 查看引用來源

呢度個樓主真係美女係既 (我相信)
你幫佢推下post好應該
努力d
可能佢會嘗識你 :smile_40:
i need you more than希望

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-11-10 09:45 PM 發表
i need you more than希望
里無希望ga啦

引用:
原帖由 wannabe 於 2008-11-10 09:49 PM 發表 查看引用來源

里無希望ga啦
咁直接:smile_27: i am so hurt and so sad:') :')

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-11-10 09:26 PM 發表 查看引用來源
佢系奧州
:smile_27: 唔怪之得.係外國貨,無行啦:smile_39:

引用:
原帖由 ~~希望~~ 於 2008-10-11 12:33 AM 發表 查看引用來源
我想搵結婚對象,對方條件係1) 五官要見得人既
                                         (2)月薪一定要起碼三四萬
                                          (3)成熟,大過我高過我
                        ...
我唔係中晒 不過唔係了解下先知岩唔岩?
會唔會想見下面?

俾我有你里d條件呀,我都去玩女啦!仲同你玩感情??晒氣!俾你噤綁住?何德可能呀,靚?噤點解唔去試鏡選美呢?一個唔該冠軍左既話,實有人看中你,話唔埋到時[你擇界]會飛[e沙貝啦]要你都唔定呢!

引用:
原帖由 kaya 於 2008-10-12 01:45 AM 發表 查看引用來源
1)五官一定見得人,我無帶面具出街
2)我閒閒地帶幾萬出街,眼萬(慢),手萬(慢),腳萬(慢)
3)熟到食得啦
4)淨係對你好?唔對得其他人好,咁亞媽呢?有左個乜鬼新抱就無左個仔
我高175,三兜有二,身材健碩, ...
頂!笑左添!!:smile_03: :smile_03: :smile_03:

其實我都中哂架啦、我又報名 不過我都想我個女友月薪2-3萬到啦、唔知"希望"你有無呢?:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆