上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  13.0k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 12:51 PM 發表
你又知佢系,佢真系近期我搵的女,身形最正的一個!:smile_30:
我鍾意哈妹多d...@@

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 12:52 PM 發表
落少,你系咪到先?:smile_34:
8成機會到..做咩事o.O???
你夾到古古比我玩既..10成到添...
唔通你一早已經搵到好野比我渣@@

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 12:51 PM 發表
你又知佢系,佢真系近期我搵的女,身形最正的一個!:smile_30:
食埋小婷個姊妹啦~~~

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 12:53 PM 發表

8成機會到..做咩事o.O???
你夾到古古比我玩既..10成到添...
唔通你一早已經搵到好野比我渣@@
多口問句!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 12:54 PM 發表
多口問句!:smile_30: :smile_30:
超..以為你咁快手..幫我BOOK定D好野比我玩添....

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 12:56 PM 發表

扑埋你D好野就有份~~~:smile_30:

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 12:56 PM 發表

有個天我肉妹仔,18才,粒頭PINK,樣好Q似日本妹打扮,不過無乜服務,要唔要?

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-28 01:02 PM 發表
扑埋你D好野就有份~~~:smile_30:  
你去既話我就搞你啦..衰佬

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-28 01:03 PM 發表
有個天我肉妹仔,18才,粒頭PINK,樣好Q似日本妹打扮,不過無乜服務,要唔要?
咩叫無乜服務@@

我唔食肥利野- -

引用:
原帖由 諾少~ 於 2008-8-28 01:04 PM 發表

你去既話我就搞你啦..衰佬
都話30號約左人~~下一團先啦~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆