上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 calacm 於 2008-8-1 09:12 PM 發表

如果要切啫啫..:smile_04:
咁我覺得佢寧願死
切左黎煲湯~~:smile_30:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-1 09:49 PM 發表
你地2個好悶咩= =覆得咁密既
佢地兩個做到野啦~~~:smile_30:

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-2 12:54 AM 發表
我要報名!:smile_38:
不過真係嬲嬲地......!阿病條粉腸打黎,竟然叫我做咸濕佬!又唔知自己係全班裡面最咸濕嗰個!:smile_22:
呀....!唔記得問佢今次會唔會又叫人訓住覺等佢玩完番去呢? :smile_43:
哈哈~~~~亞和你有野爆bor~~~:smile_30:

引用:
原帖由 蒲到嘔~輝輝 於 2008-8-2 06:30 AM 發表
好悶阿。。:smile_27: :smile_27:
hello...輝輝~~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-8-2 09:10 AM 發表
星期6的一推:smile_35:
咁快又星期6喇....
早晨呀...冰雪~~~

引用:
原帖由 gary064600 於 2008-8-2 12:54 AM 發表
我要報名!:smile_38:
不過真係嬲嬲地......!阿病條粉腸打黎,竟然叫我做咸濕佬!又唔知自己係全班裡面最咸濕嗰個!:smile_22:
呀....!唔記得問佢今次會唔會又叫人訓住覺等佢玩完番去呢? :smile_43:
阿和哥仔...講野就唔好講d唔講d...係唔係要我講返個日成個經過呢??

你係唔係有d野唔想俾佢地知呀...:smile_15:

我好明顯個日就有叫倉女係房等啦..佢地有人知呀:smile_34:

我又突然好想重溫下你個日既浪漫回憶:smile_38:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-2 10:31 AM 發表

阿和哥仔...講野就唔好講d唔講d...係唔係要我講返個日成個經過呢??

你係唔係有d野唔想俾佢地知呀...:smile_15:

我好明顯個日就有叫倉女係房等啦..佢地有人知呀:smile_34:

我又突然好想重溫下你個日既 ...
咁多野我地唔知架咩~~:smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-8-2 10:44 AM 發表

咁多野我地唔知架咩~~:smile_13:
無計啦...個陣又係你地要我陪下阿禾哥仔既:smile_45:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-8-2 12:04 PM 發表

無計啦...個陣又係你地要我陪下阿禾哥仔既:smile_45:
仲有d咩牙...講埋黎聽下好woo

ching 新人一個可以?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆