上一頁下一頁
發新話題

*~❤~*~徵人出來睇戲/唱K(2)~*~❤~*~{留意p.1通告}&入黎傾下計啦

收藏  |  訂閱
697  6.5k

問下你地一d 超無聊 iq 題  

白雪公主 同 包公  結左婚, 佢地生左個女, 個女叫咩名呢 ???  

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-9-24 01:38 AM 發表 查看引用來源
:smile_44: hair salon

:smile_13: 5係呀.........
你係髮型師 ?? :smile_46:  

咁你有幾高呀   8 卦下姐, 可以唔答

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-9-24 01:39 AM 發表 查看引用來源
  問下你地一d 超無聊 iq 題  

白雪公主 同 包公  結左婚, 佢地生左個女, 個女叫咩名呢 ???  
鍾無艷

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-9-24 01:41 AM 發表 查看引用來源

你係髮型師 ?? :smile_46:  

咁你有幾高呀   8 卦下姐, 可以唔答
:smile_44: yes

:smile_13: 170咋

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-9-24 01:42 AM 發表 查看引用來源
鍾無艷
錯呀   再估啦   係西人, 唔係中國人

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-9-24 01:43 AM 發表 查看引用來源
:smile_44: yes

:smile_13: 170咋
你 e+ 間 shop 係邊區架 ??

都 ok 啦, 可以呀

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-9-24 01:44 AM 發表 查看引用來源

錯呀   再估啦   係西人, 唔係中國人
:smile_45: .........比 d tips la...........

引用:
原帖由 超級肥胖~胖媽咪 於 2008-9-24 01:45 AM 發表 查看引用來源

你 e+ 間 shop 係邊區架 ??

都 ok 啦, 可以呀
:smile_44: 中環

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-9-24 01:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_45: .........比 d tips la...........
童話故事人物   令女

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-9-24 01:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_44: 中環
:smile_24:  好貴果 d 呀 :smile_35:

係咪有明星幫襯架 :smile_47:  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆