上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 02:01 PM 發表

我在有一個倉見到一條女, 好似著到公主咁, 好靚...
有ching 鍾意自然便服女;
我就鍾意d 著靚衫, 化靚裝的女女, 我都唔記得邊個倉, 唔知下次仲可唔可以找到呢?^^"
下次先算。
尋晚無去真係蝕撚曬 ........:smile_39:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 02:01 PM 發表

有ching 鍾意自然便服女;
我就鍾意d 著靚衫, 化靚裝的女女, 我都唔記得邊個倉, 唔知下次仲可唔可以找到呢?^^"
下次先算。
丘哥去左邊到 >?   過夜?

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 02:03 PM 發表

丘哥去左邊到 >?   過夜?
sorry, 誰是丘哥?
我地個個都過夜喎

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 01:58 PM 發表

哈哈,
聽講希哥住cp喎, 好近。
我少去, 你當我大鄉里囉, cp真係好好玩。

我果條倉女好乖呀, 好溫柔, 我第一次在sn以外, 被女女吹爆。

有 ...
your gril is the one wtih Black shirt and quite tall, is that right? (I'm not sure yor nick name)

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 02:03 PM 發表

尋晚無去真係蝕撚曬 ........:smile_39:  
咁又唔會, 你熟cp熟過我地咁多。
我大鄉里, 未試過一次睇咁多倉女姐。

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 02:05 PM 發表

sorry, 誰是丘哥?
我地個個都過夜喎
尋晚佢都有去架.....
咁應該仲係cp....等我一陣搞埋d野上去搵佢先:smile_44:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 02:06 PM 發表

your gril is the one wtih Black shirt and quite tall, is that right? (I'm not sure yor nick name)
係呀!就係佢, 黑小背心, 牛仔裙, 長腿, 2吋高踭鞋。
開頭我仲想叫佢走, 玩多件。點知越睇越正, 我好鍾意溫柔的女, 我後期喜歡到非常, 很溫馨

My girl is poor, Balls "THE".... + :smile_39: lazy

引用:
原帖由 Y希 於 2008-6-15 02:07 PM 發表

尋晚佢都有去架.....
咁應該仲係cp....等我一陣搞埋d野上去搵佢先:smile_44:  
咁可能因為太多人, 我識唔曬...:smile_13:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-6-15 02:08 PM 發表
My girl is poor, Balls "THE".... + :smile_39: lazy
next time, next time :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆