上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.8k

呢張相顯得紅顏副偈fit好多,c波肚腩仔,有貨都要派晒佢🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-24 18:10 發表 查看引用來源

好似冇紅顏近期嘅泳衣照,出呢張casual wear先啦🤭🤭

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-6-25 10:22 發表 查看引用來源

密實姑娘假正經,同你上床應該好豪放
係非常之放非常之勁😅

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-25 10:30 發表 查看引用來源
呢張相顯得紅顏副偈fit好多,c波肚腩仔,有貨都要派晒佢🤣

佢近呢年幾兩年真係用咗好多心機減肥,所以同以前真係兩個人🤣有貨就梗係要派畀佢啦🤣

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-6-25 10:03 發表 查看引用來源

我都想睇
其實老婆呢張都好密實😅🤣

附件

有無包少啲架,大波包得少先震撼🤣🤣
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-25 11:37 發表 查看引用來源

其實老婆呢張都好密實😅🤣

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-25 11:53 發表 查看引用來源
有無包少啲架,大波包得少先震撼🤣🤣

包佢唔住包佢唔實🤭🤭🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-25 12:08 發表 查看引用來源

包佢唔住包佢唔實🤭🤭🤫🤫
尼個露法啱啱好,
Show quali 得呢唔會太刻意。

或露側乳,露南半球,那些真係高手出招。。。,,🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-25 23:02 發表 查看引用來源

尼個露法啱啱好,
Show quali 得呢唔會太刻意。

或露側乳,露南半球,那些真係高手出招。。。,,🤭
我老婆唔喺香港出外旅遊嘅時候都真係幾鍾意露出show quali架🤭
家姐都send咗啲佢嘅自拍性感相畀我睇🤣有時冇比較真係冇傷害
其實家姐都幾自戀,但係我屌過揸過最真實嘅我點會唔知?就算紅顏對波都堅過佢🤭
好多師兄都鍾意睇下熟婦,又放一張家姐🤫🤫

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-25 23:26 發表 查看引用來源

我老婆唔喺香港出外旅遊嘅時候都真係幾鍾意露出show quali架🤭
家姐都send咗啲佢嘅自拍性感相畀我睇🤣有時冇比較真係冇傷害
其實家姐都幾自戀,但係我屌過揸過最真實嘅我點會唔知?就算紅顏對波都堅過佢🤭
好多師兄都 ...
呀家姐都佢嘅自拍性感相好索, 只睇相, 佢真係唔似得C cup.
又會用件衫去勾引男人

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-26 01:05 發表 查看引用來源

呀家姐都佢嘅自拍性感相好索, 只睇相, 佢真係唔似得C cup.
又會用件衫去勾引男人
佢畀我睇嗰啲相,十張九張露波罅,張張相都夾到行曬帶個胸圍谷大曬對波🤣
而且個樣係發曬姣咁,影咁多呢啲相唔係勾引男人係乜?唔通畀女人睇咩?😂如果佢畀佢身邊嗰班阿伯睇,真係個個當佢女神,j死嗰班阿伯🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆