上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:13 AM 發表

佢話好鐘意睇我著短裙仔,高跟鞋就已經日日都著啦................
你對腳得唔得先?高唔高GA 你..

WA 有你做同事就正啦....:smile_40:

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-16 11:27 AM 發表

想像中樓主著住條超短迷你裙,我跟住佢上電梯時,由下面岳高個頭向上望實佢裙底,微風吹到佢條裙飄飄下,我昅到佢著住條靚T-back底底,若隱若現,仲好似睇到有d野黑黑色,連條底底都遮蓋唔哂,搞到我細佬立 ...
你幻想得好high喎.................

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-16 11:29 AM 發表

你對腳得唔得先?高唔高GA 你..

WA 有你做同事就正啦....:smile_40:
我有5呎4啦!對腳就好多同事都話幾靚,所以我返工都係著裙多,女仔都係鐘意有人讚

但呢輪食o野多左,條腰粗左要減下肥啦:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:32 AM 發表

你幻想得好high喎.................
幻想下靚女仔嘅樣貌、身材........一切一切,自然會high起嚟架喇。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-4-16 11:43 AM 發表

幻想下靚女仔嘅樣貌、身材........一切一切,自然會high起嚟架喇。
咁都好正常既!明解既.............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:35 AM 發表

我有5呎4啦!對腳就好多同事都話幾靚,所以我返工都係著裙多,女仔都係鐘意有人讚
:smile_40: 你男友就正啦....有個美腿女友....

我都鐘意腳靚的女仔GA

得閒做下運動LA....KEEP 下FIT.(床上運動都得).:smile_30:

引用:
原帖由 shun_nuhs 於 2008-4-16 11:22 AM 發表
我都有個男性朋友試過o係 office 搞個已婚o既秘書姐姐啦......:smile_38:
我都試過o係 office 搞個同事,之前我巳同佢搞過(處女),
當日3:00左右佢係SHOWROOM佢搞緊D辦,我行入去,拉佢去門後面頂住門,抱住佢條腰,
除佢條牛仔褲~一下就插入去:smile_13: 佢叫都吾敢叫,我快插左一陣就射左係佢條UN UN度:smile_30: ...

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-16 11:47 AM 發表

:smile_40: 你男友就正啦....有個美腿女友....

我都鐘意腳靚的女仔GA

得閒做下運動LA....KEEP 下FIT.(床上運動都得).:smile_30:
我都知好多男仔鐘意有對靚腿既女仔!我個男友仔都係

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-16 11:52 AM 發表

我都知好多男仔鐘意有對靚腿既女仔!我個男友仔都係
識貨AR 佢....
得閒下著靚D 引下佢..跟住冇人O係公司就........:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆