上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 qq2626 於 2008-6-10 09:10 PM 發表
大家好,我不知道自己是不是沉船了......我40歲了,喜歡了一個20歲的k女,一起都有半年了.最近她開始要求多多,可是我還是給她所要的,可是為什麼最近不再跟我親吻呢?sex方面就一樣可以....
....在歡場中....不要用....親吻...中出.....來判斷彼此的關係.....這是一個盲點.....

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

回覆 455# 的帖子

我真係覺得你講野好有見地,係真!!得閒交流下...

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-6-11 01:08 AM 發表
...這個當然.....ohnavi師兄非常資深.....你有問題....實幫到手......

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-6-10 08:42 PM 發表
ohnavi師兄   我之前而說過這例子(我同事而追左佢一年,這些就是一年內發生的事):smile_39:

有同事38歲追個香港24歲女仔,個女仔有男友,但我同事也照追可也,追佢時買名牌當不可少,而花,禮物也送一大堆,那同事也當局 ...
其實當愛上一個人,除非真係好窮者。
好難去控制計算自己所花在對方身上的錢吧...
不過永遠是那句,計算風險,量力而為...:smile_45:

ohnavi師兄,可能扮做超級窮西去溝女,會安全D...這句只是說笑吧

比囡囡一個不太有錢的印象,如那囡囡又想跟自己....就真係very good

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-10 10:42 PM 發表

....在歡場中....不要用....親吻...中出.....來判斷彼此的關係.....這是一個盲點.....
我也同意,這些都是假象而已
根本好多女女就吾介意:smile_42:

引用:
原帖由 =Quin= 於 2008-6-11 01:08 AM 發表
引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-6-11 09:47 AM 發表

...這個當然.....ohnavi師兄非常資深.....你有問題....實幫到手......
=Quin=師兄,多謝你既讚賞,有興趣當然可以交流下...其實我也只係分享我呢幾個月沉到落底既所見所聞者。

Sawatdee兄,多謝你一直比我既意見同支持,相比師兄你,說資深我絕對不是,只是小弟硬頸性格令我撐到現在還跟女女繼續著曖昧關係吧,但亦因為甘樣,我對夜場女女對客人既心態手段睇得更清楚,也失去了信心;我同佢地幾姊妹基本上已經熟到佢地會在我面前除衫換衫沖完涼四圍走完全吾避忌。:smile_13: 平時打牌聽住佢地話邊個客人樣衰無錢小器又要溝女之類之類,發現可能自己都係傻仔之一,哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 qq92209521 於 2008-6-11 12:02 PM 發表
ohnavi師兄,可能扮做超級窮西去溝女,會安全D...這句只是說笑吧

比囡囡一個不太有錢的印象,如那囡囡又想跟自己....就真係very good
至少發展關係時會健康一點吧,但相對地亦可能會被比較勢利既女女取消資格。
女人,鍾意起你上黎,養埋你都肯;吾鍾意的話,咪從你身上羅佢想要既野,比你想要既野你羅...

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-6-11 12:25 PM 發表
Sawatdee兄,多謝你一直比我既意見同支持,相比師兄你,說資深我絕對不是,只是小弟硬頸性格令我撐到現在還跟女女繼續著曖昧關係吧,但亦因為甘樣,我對夜場女女對客人既心態手段睇得更清楚,也失去了信心;我同佢地幾姊妹基本上已經熟到佢地會在我面前除衫換衫沖完涼四圍走完全吾避忌。:smile_13: 平時打牌聽住佢地話邊個客人樣衰無錢小器又要溝女之類之類,發現可能自己都係傻仔之一,哈哈:smile_30: :smile_30:
...唔洗客氣...你是極極極小數......囡囡不當你是客的人.....所以我當然願意比你真心的意見.....師兄...找一個與囡囡相處的最適當的距離....學懂分寸......你將可見到更多你不能想象過的.....好好把握和享受這種人生經歷吧.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆