上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

拉倉馬唔見得上次可入位, 連西方快車大熱門輸左都無問題, 根本上唔關練馬師事, 應係隻馬還未掂.

附件

周日尾場大部份係大春袋啲馬, 頭馬多數出自大春袋, 要睇下邊條春袋大一啲就可以贏馬.

其實賭馬賽前唔一定要度得咁牛什, 又話檔位, 又話天氣, 又話往績, 好似昨賽尾場賽果, 一點都唔過界. 紅翡翠與首映之敗係敗在直屬親屬在之手上, 真先生都扯上親屬關係, 皇龍關係於贏馬那位騎師. 全部係一枱人食晒. 所以我能夠一早就可以提及尾場一定會爆.

附件

其實會長同無假攤關係非常之密切, 淨係睇佢老友猛人輝成日都得會長關照, 所以周日二隻亞拉老細, 三隻來自會長, 認真招呼周到, 贏唔贏得係另一回事, 起碼係比足面比亞拉.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-28 11:55 PM 發表 查看引用來源
其實會長同無假攤關係非常之密切, 淨係睇佢老友猛人輝成日都得會長關照, 所以周日二隻亞拉老細, 三隻來自會長, 認真招呼周到, 贏唔贏得係另一回事, 起碼係比足面比亞拉.
猛人輝都係有柯打先去
佢都係揹飛多:028:

應該得巴基佢會去其他睇賠率

阿爺聰明處就係唔迷信, 有迷信就無科學的進步, 地球老祖一早設下程式指令, 遺傳, 承傳, 係要萬物一代一代傳下去, 直到永遠, 這就是科學的進步, 如無互聯的開發, 又怎可能互相溝通容易, 又怎可能隨時可以求證每一件事物, 這就是科學. 所以棄舊圖新係必要的. 越迷就越信, 越信就越迷. 所以阿爺要阻止漢人員工在新疆有齋戒就係怕人們會越迷就越信, 人們個腦好容易被自以為是影響, 好似有些事因佢而起.

附件

大c,會長搵得猛人輝,唔會白行掛,潘蘇通隻大雄得唔得?

引用:
原帖由 好L想贏錢 於 2017-4-29 12:43 PM 發表 查看引用來源
大c,會長搵得猛人輝,唔會白行掛,潘蘇通隻大雄得唔得?
連PK隻美麗都好似欠誠意, 即吹蕭今場似搓晒旗, 咸潘對吹蕭應有些少作為, 頭馬就兩睇, 馬就一定會去.

周日頭場熱在蝦片身上, 這一點唔奇, 淨係睇祈禱上老苗條船都知道打後老人家多數會揾10磅上馬. 預計呢場一定要揾定掃地亞嬸開工掃毛, 因為爆硬都似.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆