上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

預我,pm to me,ok?
thx

引用:
原帖由 我又玩 於 2009-3-14 10:04 PM 發表

唉~~~最衰我嚟唔到,如果唔係..................哈哈
如果唔係, 你都虛脫左啦.

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-15 12:32 AM 發表

唔...d咁實質既野妳都係問返主持人啦
不過冇記錯尋晚個個都係"9"男女:008: ,覺得都有7成熟,我見到都好開胃:096:
尋晚真係 9 男女, 7男2女, 不過扣除磨擰 fing 既, 即係得5男2女,
熟女唔夠喉, 有位男士想玩落去又怕醜得滯, 明天會更好.

=口=, 我星期x 好想到, 咁岩突然有call 唔去得~~ 我要28號之後先得啊, 因為我有重要既事去處理,
我睇下依個week 學成點先, 我勁想join 架, 希望我較free 個陣, 仲會有活動啦:026:

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-15 12:32 AM 發表 查看引用來源

不過冇記錯尋晚個個都係"9"男女:008: ,覺得都有7成熟,我見到都好開胃:096:
你好開胃一晚玩左幾多獲呀:071:

引用:
原帖由 TeaBreak1515 於 2009-3-15 12:32 AM 發表 查看引用來源

你好開胃咁你一晚玩左幾多獲:071:

我要入會

我要入會:034:

支持

引用:
原帖由 flyhigh84 於 2009-3-15 03:20 AM 發表
=口=, 我星期x 好想到, 咁岩突然有call 唔去得~~ 我要28號之後先得啊, 因為我有重要既事去處理,
我睇下依個week 學成點先, 我勁想join 架, 希望我較free 個陣, 仲會有活動啦:026:
點會冇?? 對我地要有信心. :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆