上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

師兄 , 想問問你對第3場5號好到極點睇
因為我覺得哩隻嘅操練有 d 似幸運派彩 win 果次
但係見你心水冇選哩隻
大家今晚 win 多d , 我唔會再交 學費比馬會:071:

第1場攪掂.乜都收哂...:036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-30 07:14 PM 發表
師兄 , 想問問你對第3場5號好到極點睇
因為我覺得哩隻嘅操練有 d 似幸運派彩 win 果次
但係見你心水冇選哩隻
大家今晚 win 多d , 我唔會再交 學費比馬會:071:
呢隻我自己唔多睇好..但我可能睇錯..:023:

勁 !中呀 !! 頭場已經有 $ 收:036: :036:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-30 07:19 PM 發表
勁 !中呀 !! 頭場已經有 $ 收:036: :036:
有跟嗎?.:092:

aanunes :

you win wor,:098:  :098:  :098:  :098:  :098:  

I never buy, because I just online in here.

hope you win more.

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:20 PM 發表

有跟嗎?.:092:
哈...恭喜晒啦...開晒頭炮啦老友...食到應一應...好似安哥那次尾場隻野咁...好芝味...:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 07:21 PM 發表
aanunes :

you win wor,:098:  :098:  :098:  :098:  :098:  

I never buy, because I just online in here.

hope you win more.
多謝,希望我繼續幫到大家嬴$$啦,第1場我比3號好多人都唔信,我都唔想迫人買,但我睇到隻馬之前已經做左野,只係唔肯定係咪今次...:027:

多謝aa 貼士

勁呀,第一場你乜x 都中晒:131: 唔好俾佢停 :046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:23 PM 發表

多謝,希望我繼續幫到大家嬴$$啦,第1場我比3號好多人都唔信,我都唔想迫人買,但我睇到隻馬之前已經做左野,只係唔肯定係咪今次...:027:
柏寶又追番一場....1-0...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆