上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.7k

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-9-23 01:03 PM 發表 查看引用來源
最近試了95...第一次在TSG嘗試到超跌錢感受(自己V7约)
講多少少,是態度問題,還是無波唔夠靚呢?

引用:
原帖由 Alikgan 於 2017-9-23 01:03 PM 發表 查看引用來源
最近試了95...第一次在TSG嘗試到超跌錢感受(自己V7约)
CHING講多啲,分享下佢點衰

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-9-23 09:49 AM 發表 查看引用來源

樣普通, 但我兩次都366. 好識享受嘅JC.
點識享受法?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-21 02:37 PM 發表 查看引用來源

#3,對68評論,非常中肯。
指數有666,但服務公式化,沒有激情,懷疑她是性冷感,找過五次,服務開始hea,是換人的時侯了!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-23 04:39 PM 發表 查看引用來源

指數有666,但服務公式化,沒有激情,懷疑她是性冷感,找過五次,服務開始hea,是換人的時侯了!
跟師兄有同感 尤其攪完 佢著番條底嗰吓 最近已經放棄找佢 但又搵唔到合適替補 冇去一排了

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-9-23 05:04 PM 發表 查看引用來源

跟師兄有同感 尤其攪完 佢著番條底嗰吓 最近已經放棄找佢 但又搵唔到合適替補 冇去一排了
原来不止我一個有這種感覺,所以最近也不找她了...

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-23 02:09 PM 發表 查看引用來源

講多少少,是態度問題,還是無波唔夠靚呢?
無波唔夠靚也是我自己揀的,但佢好想作主導去盡快攪掂我...
指數   1 (重口氣加煙味) 3 (摸又痕,親又痕)5 (但要带指套,有点侮辱我的手指)
全程又多野講,不斷解釋点解要咁咁咁做,煩過X , 重要洗手回來後抽煙,如果唔係自己约,一定即時投訴,这是我個人經驗和感受,如果有師兄是她粉絲,就多多得罪了....

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-23 04:39 PM 發表 查看引用來源

性冷感用来形容她...真是超對...

有師兄試過82嗎?

引用:
原帖由 小夏的男人 於 2017-9-23 06:34 PM 發表 查看引用來源
有師兄試過82嗎?
看#23

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆