上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  37.3k

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 01:25 AM 發表 查看引用來源
真係嫁~要搵一個實力相當~又能夠交心~知己知彼既對手真係好難~
難得佢地搵到~我估佢地邊個嬴都會開心~
人生得一知己死而無憾,佢地又係知己又係好對手,比賽輸贏唔緊要,最緊要盡左力無憾

好 又係時間訓教
兩位 早抖:smile_o07:

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-21 01:37 AM 發表 查看引用來源
好 又係時間訓教
師兄拜拜~:smile_o07:
睇黎我真係超夜訓喎:smile_o04:仲未眼訓

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-21 01:37 AM 發表 查看引用來源
好 又係時間訓教
goodnight

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 01:31 AM 發表 查看引用來源

引版自己搵
好似係唔打飛機又唔搞野,太多精,就會夢遺
我都唔係好清楚丫
好似係視乎有幾多精子,d精子有幾多係生幾多係死,有幾活躍咁
我無研究
我仲以為你好有研究添~講到有文有路咁~:smile_o10:
夢遺又真係未試過喎~
不過打得多~搞得多~唔係會愈來愈少嫁咩?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 01:41 AM 發表 查看引用來源
我仲以為你好有研究添~講到有文有路咁~:smile_o10:
夢遺又真係未試過喎~
不過打得多~搞得多~唔係會愈來愈少嫁咩?
男人同女人唔同
女人係一出世就定左有幾多卵子
但男人既精子就係睇需求既定,即係同新陳代謝有關
解剖學教架,無特別研究

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 01:45 AM 發表 查看引用來源

男人同女人唔同
女人係一出世就定左有幾多卵子
但男人既精子就係睇需求既定,即係同新陳代謝有關
解剖學教架,無特別研究
我聽人講~話男人食咩同D精子好與壞有關係嫁喎~
咁樣為左有健康既精子~是咪應該定期搞野~無既就定期打飛機呀?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-21 12:49 AM 發表 查看引用來源

我之後都好少同呢個人接觸
第一覺得佢太手多
第二敢做唔敢認
過左一段時間,佢先黎同我道歉,問我係咪好介意,話佢一時間無辦法承認,要一段時間先可以認
心諗做左就要認,打就要企定,佢個d咩歪理黎?咁講法我 ...
佢擺明另有目的啦~借D 2 攬你條腰~睇你有咩反應~無反應繼續上個種人~
仲要過一排先認~佢傻傻地嫁?~仲問個女仔介唔介意~痴線:smile_o02:

其實你真係可以打巴佢嫁~我支持你`

http://www.188channel.com/viewth ... =5719792&page=1
http://www.188channel.com/viewth ... =5822682&page=1

終於搵到出黎啦~:smile_o16: 原來個個淫....淫娃係你呀?:smile_o04:

我記得我好似玩過遊戲~輸左~:smile_o03:

而家無遊戲玩既?

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-21 01:53 AM 發表 查看引用來源
我聽人講~話男人食咩同D精子好與壞有關係嫁喎~
咁樣為左有健康既精子~是咪應該定期搞野~無既就定期打飛機呀?
好似食堅果,南瓜之類有幫助掛,我唔係男人,所以我唔清楚
好似話每個月平均21次以上,可以預防前列腺癌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆