上一頁下一頁
發新話題

食36D肥妹仔 (更新P2#30,P7#96, p10#140)

收藏  |  訂閱
587  51.0k

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 04:51 PM 發表 查看引用來源

版主DEL 9左:smile_o11:
SO SAD,我抖陣先了:smile_15:

引用:
原帖由 silverpoon 於 2015-4-26 04:52 PM 發表 查看引用來源

SO SAD,我抖陣先了:smile_15:
:smile_o12: 慢慢

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 04:48 PM 發表 查看引用來源

嘩你個頭象咁索既 仲耍新AC有頭象:smile_o10::smile_o10::smile_o10:

你又係住呢頭? 初頭以為晴天行雷!
死肥婆就真:smile_39:之前ACC入唔返.....><
係呀....你住邊度?

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 04:53 PM 發表 查看引用來源

死肥婆就真:smile_39:之前ACC入唔返.....><
係呀....你住邊度?
:smile_o04:  肥, 邊忽肥呀 !

我住鑽石山MTR附近, 咁都聽到, 真係爆得好勁:smile_o03::smile_o03:

2傷1死...RIP.

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 04:54 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  肥, 邊忽肥呀 !

我住鑽石山MTR附近, 咁都聽到, 真係爆得好勁:smile_o03::smile_o03:

2傷1死...RIP.
忽忽都肥呀,,,...:smile_39:我FEEL到震呀.....
咁快知2傷1死??:smile_14:

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 04:58 PM 發表 查看引用來源

忽忽都肥呀,,,...:smile_39:我FEEL到震呀.....
咁快知2傷1死??:smile_14:
:smile_o04:  肥得你有鎖骨咁好睇 玩野呀

你住附近啦..
屌, 我女神都係住果頭:smile_o16::smile_o16:

APPLE賣左啦 ! 係鳳德果邊爆 ! 車房果邊..

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:00 PM 發表 查看引用來源

:smile_o04:  肥得你有鎖骨咁好睇 玩野呀

你住附近啦..
屌, 我女神都係住果頭:smile_o16::smile_o16:

APPLE賣左啦 ! 係鳳德果邊爆 ! 車房果邊..
我就係面同鎖骨唔肥.....其他都肥....
你女神??車房果度??:smile_14:

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:03 PM 發表 查看引用來源

我就係面同鎖骨唔肥.....其他都肥....
你女神??車房果度??:smile_14:
:smile_o16:   面唔肥, 如果面肥就會完美 :smile_o12:

隔離街, 車仔麵果度囉 好耐無見過佢:smile_o08:

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-26 05:06 PM 發表 查看引用來源

:smile_o16:   面唔肥, 如果面肥就會完美 :smile_o12:

隔離街, 車仔麵果度囉 好耐無見過佢:smile_o08:
點解完美???肥肥唔好睇,,,...我身同PATPAT,,大比...都肥呀。,><
你女神係點樣樣?

引用:
原帖由 hannah_angel 於 2015-4-26 05:13 PM 發表 查看引用來源

點解完美???肥肥唔好睇,,,...我身同PATPAT,,大比...都肥呀。,><
你女神係點樣樣?
面肥先好睇靚D 瘦面係輸一班架 !
屌, 好過瘦啦 !

我女神係長髮, 唔矮 ! 唔細粒~
有前有後
見過2次都係著鬆身衫 ! 好有肉地, 波大! 少包面:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆