上一頁下一頁
發新話題

(P.33連續4篇大結局)(更新P15.27,28相)不可能一起的他p.10.12.19.21.25

收藏  |  訂閱
526  118.3k

我終於都追完文 師姐文筆好好! :smile_o12:
沉船真係好痛好辛苦
尤其是你知道冇可能但又會唔知點解都要沉落去
我真係完全明白 因為我試過:smile_24:

BTW 我跟住標題既頁數發現有D頁數冇文:smile_o03:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-24 11:14 PM 發表 查看引用來源

我都係中意 狗仔
同埋男上...我中意男人望住我.......
咁女上呢?騎上去搖果時,會唔會有一種征服左個男人ge感覺?

引用:
原帖由 chinga0a 於 2014-6-24 11:18 PM 發表 查看引用來源
我終於都追完文 師姐文筆好好! :smile_o12:
沉船真係好痛好辛苦
尤其是你知道冇可能但又會唔知點解都要沉落去
我真係完全明白 因為我試過:smile_24:

BTW 我跟住標題既頁數發現有D頁數冇文:smile_o03:
多謝小師妹,,,,

BTW..我唔會再打我同佢D 野架LA..

因為...我放低左佢....

再打都冇意思...

希望下次去香港我唔係搵師兄,可以搵下師妹行街食野LA..:smile_o10:

師兄們.....唔可以逐個覆住..

要沖涼涼先......

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-24 11:30 PM 發表 查看引用來源

多謝小師妹,,,,

再打都冇意思...

希望下次去香港我唔係搵師兄,可以搵下師妹行街食野LA..:smile_o10:
咁講同其他人ge故事啦~

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-24 11:30 PM 發表 查看引用來源

多謝小師妹,,,,

再打都冇意思...

唔揾我架⋯⋯

引用:

多謝小師妹,,,,

再打都冇意思...

放低到好叻!:smile_o12:我都未做到應該係我過尼搵你做導遊喎XD

放得低個原因...係我沉左係第2個到...:smile_o03: :smile_o03:

今晚有D頭痛,,,,訓先:smile_o03:

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-6-25 12:09 AM 發表 查看引用來源
放得低個原因...係我沉左係第2個到...:smile_o03: :smile_o03:

今晚有D頭痛,,,,訓先:smile_o03:
點解頭痛?工作壓力大?
早D訓啦,休息完聽日再chat過

晚安啦,快D好返

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆