上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.8k

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2014-1-28 10:50 AM 發表 查看引用來源

都係大家就時間咋喎。 出去開房都係兩粒鐘,有時間就去食下野先囉。無時間就上房再傾。

時間係可以安排既,只係有無心啫

師姐咁講令我諗起時間同事業線一樣
有心就可以擠到出唻

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-28 12:35 AM 發表 查看引用來源

話時話,我對底褲好似冇乜偏好

但也不是乜底通殺

例如:肉色高腰呀婆底........... :smile_43:熄燈!!!!

引用:
原帖由 我係小忌廉^@@^ 於 2014-1-28 10:50 AM 發表 查看引用來源

都係大家就時間咋喎。 出去開房都係兩粒鐘,有時間就去食下野先囉。無時間就上房再傾。

時間係可以安排既,只係有無心啫C姐溝通時會唔會太直接  定係已經有哂共識

引用:
原帖由 honeysunny 於 2014-1-28 01:17 AM 發表 查看引用來源

我覺得好多男人都唔會特別欣賞女伴的內衣褲,最多會覺得t back性感啲,但顏色款式就唔會特別留意,我有時都會幾無癮,悉心挑選,都望唔夠兩眼就除曬…

真心 share , 女人底褲呢樣野,  其實千其唔洗咁快好除,:smile_39:

撥開個中間位, 了下了下, 或者扮老強 keep住底褲, 撥開個中間位,直入,  :smile_34:多一塊布的摩擦感同強迫感, 有時更加有 feel, :smile_40:
或者拉低一半玩狗仔, 有 d 野 cool 住 cool 住, 更加有少少凌辱 feel ,

而留在那小布上的鼻涕漬的多少, 己反映佢對你今次表現的評分:smile_44:, no need to say

有時去到那中間位, 急不及待的, 不一定是那個烏龜的頭 :smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 wcday 於 2014-1-28 12:57 PM 發表 查看引用來源
又学到嘢   好野C兄

真心 share , 女人底褲呢樣野,  其實千其唔洗咁快好除,:smile_39:

撥開個中間位, 了下了下, 或者扮老強 keep住底褲, 撥開個中間位,直入,  :smile_34:多一塊布的摩擦感同強迫感, 有時更加有 feel, :smile_40:
...

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-28 01:56 AM 發表 查看引用來源

唔係架。我會除之前欣賞下,鍾意紅色紫色和成熟款

粉藍蝴蝶仔
可愛又好睇

引用:
原帖由 wcday 於 2014-1-28 01:55 PM 發表 查看引用來源

粉藍蝴蝶仔
可愛又好睇

洗唔洗押晒韻呀師兄

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-28 02:01 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗押晒韻呀師兄
何止係師兄
係詩人至真

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-28 01:56 AM 發表 查看引用來源

唔係架。我會除之前欣賞下,鍾意紅色紫色和成熟款

粉藍蝴蝶仔
可愛又好睇

引用:
原帖由 wcday 於 2014-1-28 12:43 PM 發表 查看引用來源

但也不是乜底通殺

例如:肉色高腰呀婆底........... :smile_43:熄燈!!!!
做咩事要咁鬥氣買呢d款 xdddd

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆