上一頁下一頁
發新話題

人地老公* (真人真事)

收藏  |  訂閱
959  441.5k

去兩日咋 做野咋嘛

係澳門而兩日,我地完全當啲同事死既 攞正牌拍拖

出發個朝,n先生黎左接我土木地搭火車地鐵走上環食早餐先,我地去左信德m記。但同行既兩個同事照樣例牌遲到 我地食完早餐佢地先到。

就係同事食緊早餐既時候,我同n先生就先上一層去買定船飛同book定酒店房,我地book左兩間房。我另外兩個都係男同事,咁當然係我同n先生一間房啦哈哈

等埋同事食完早餐,我地再去搭船就岩岩好喇,我地落到去,一個男人嗌住:“十點半船6號閘口“ 我地就朝住個方向去。企係閘口個姨姨好有禮貌咁問:“需唔需要要四位面對面個啲卡位?“
n先生馬上答:“唔洗“ XD 我知道佢唔想同事阻住我地XD 不過其實上左船冇耐我就挨住n先生訓著左。

一訓醒就落船啦∩__∩

唉,跟住就開始做野,冇停過直至九點幾先收工,食埋飯先返酒店check in T3T 好慘呀

check in完我地約埋同事半個鐘後姐十一點半出發去賭埸。

我同n先生一上到房放低晒所有野就開始我地既第一次,然後我就去沖涼洗頭,用最快既時候搞店晒所有野。

一搞店晒我就打電話過隔離房話搞店出得門口。

我地搭lift個陣其中一個同事問n先生:“話是話,乜你咁快出.......得門口既“哈哈 咁一聽就明佢講咩喇XD n先生之後同我講返,佢幾想答佢因為我太正XD

去一去賭埸,我輸$100,幫n先生輸$400 :p  ,但我同事贏左千幾蚊

我地返返酒店已經點幾,我同n先生見到我又引唔住,我地又曳

一開始係係床,但n先生話去梳妝枱,佢一手掃晒啲野落地,我就坐左上去,佢就又開始吉我, 佢仲叫我叫大聲啲tim 最後我地都係上返床,用pa係度既方式,n先生最愛

咁大家都好滿足,就係我想訓之際,n先生就又曳曳多手摸我個胸 一邊摸一邊話好大,又摸到我濕晒 我話好累第二朝先,但佢已經等唔女要吉我喇 佢話:“有啲野你放左係我度,我想放返去你度“XD 我聽完係咁笑XDD

最後一次望鐘,已經係三點幾,終於有得訓。。。

***********************續***********************

一搞店晒我就打電話過隔離房話搞店出得門口。

我地搭lift個陣其中一個同事問n先生:“話是話,乜你咁快出.......得門口既“哈哈 咁一聽就明佢講咩喇XD n先生之後同我講返,佢幾想答佢因為我太正XD

去一去賭埸,我輸$100,幫n先生輸$400 :p  ,但我同事贏左千幾蚊

我地返返酒店已經點幾,我同n先生見到我又引唔住,我地又曳

一開始係係床,但n先生話去梳妝枱,佢一手掃晒啲野落地,我就坐左上去,佢就又開始吉我, 佢仲叫我叫大聲啲tim 最後我地都係上返床,用pa係度既方式,n先生最愛

咁大家都好滿足,就係我想訓之際,n先生就又曳曳多手摸我個胸 一邊摸一邊話好大,又摸到我濕晒 我話好累第二朝先,但佢已經等唔女要吉我喇 佢話:“有啲野你放左係我度,我想放返去你度“XD 我聽完係咁笑XDD

最後一次望鐘,已經係三點幾,終於有得訓。。。

***********************續***********************

正啦
可以寓工作於娛樂
N生應該係咪熟男呢?
通常熟男技巧比較好xddd

係囉
所以你有男友有咩問題
佢夠有老婆啦
唔洗唔開心,唔洗自責禾,有時公平d好
引用:
原帖由 秦小小 於 2012-10-15 12:20 AM 發表 查看引用來源
其實n先生都唔知我喺唔喺屋企嫁,所以都冇得唔開心!唔開心係因為原來點做都好!小小都唔會係得n先生一個!而n先生都唔做唔到得小小一個!

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg[/i ...

曾經囉
現在唔會啦

真係想穩定dquote]原帖由 秦小小 於 2012-9-13 11:43 PM 發表 查看引用來源

睇黎你都好有經驗咁喎xd

[/quote]

引用:
原帖由 快樂蛋糕 於 2012-10-21 05:31 AM 發表 查看引用來源
正啦
可以寓工作於娛樂
N生應該係咪熟男呢?
通常熟男技巧比較好xddd

我都聽講過通常男人有返咁上下年紀會持久啲XD

引用:
原帖由 快樂蛋糕 於 2012-10-21 05:46 AM 發表 查看引用來源
曾經囉
現在唔會啦

真係想穩定dquote]原帖由 秦小小 於 2012-9-13 11:43 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

睇黎你都好有經驗咁喎xd

[img=100,23]http://i1.hk/d/images/ ...
根本有唔少有都好似我同n先生咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆