上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.5k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-31 07:37 PM 發表 查看引用來源

我知,我只係想同我心愛既人經歷呢樣野姐.......隨緣喇
係呀,我同女友都係經過一段日子先潮吹到.
一開始時都只係好多水,但冇噴出黎.

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-31 07:39 PM 發表 查看引用來源

真係唔知有咩感覺呢..??
我做左咁多次...我都冇試過...
有機會未去試下.
真係好正,如果成功,另一半都會好興奮.

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-31 07:08 PM 發表 查看引用來源

我只係想試下係咩滋味....好奇大於一切.....
講真,其實我有得同佢做,已經心滿意足,無強求d咩野,
始終佢係我男友,唔通佢潮吹唔到我,我就唔like咩,梗係唔會喇
我同佢講過,他日就算佢細佬廢左武功, ...
B 姐做著你條佬真係 C 而無憾囉!唉!聽到你黎番說話我又好大感觸!

其實一生人中如果身邊個女人個個都好似 b 姐咁忠於身邊隻公…又駛咩揾 2廠,SP 呢…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-31 07:55 PM 發表 查看引用來源

會咁架...:smile_13::smile_13::smile_13:
細路女...咩都唔識...:smile_13::smile_13:
駛唔駛我同你試,我有經驗波…  真衰,病都要咸濕…:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-31 07:55 PM 發表 查看引用來源

新一年祝你好多桃花喇
誠你貴言,我都祝你快啲同豬公試到潮吹出來,管它 一生人一次都好…加油…

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-31 08:13 PM 發表 查看引用來源

有機會未去試下.
真係好正,如果成功,另一半都會好興奮.
師兄所言甚是,BTW 你可以開班授徒,做福世人…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-31 07:56 PM 發表 查看引用來源

著多件衫啦~~~
唔好凍親:smile_42::smile_42::smile_42:
多謝8妹關心…

好波好戰衣!!!!!!

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-31 08:43 PM 發表 查看引用來源

師兄所言甚是,BTW 你可以開班授徒,做福世人…
唔係呀?黎D咁的野,開班邊有人黎呀.............

引用:
原帖由 chan9898 於 2011-1-31 09:07 PM 發表 查看引用來源

唔係呀?黎D咁的野,開班邊有人黎呀.............
我排隊報名....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆