上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
915  47.8k

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 09:52 PM 發表 查看引用來源

你有冇睇清楚問題架 , 不知情的情況下 , 即係唔知道邊個係破壞者呀 , 明白未呀 ?

重有 PK 團友走數呢個問題 , 你會點處理呀 , 田長 ?

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
請指教 應該點做呢

因為我上去玩左7年 都係第一次跟團

跟朋友都未試過咁既情況 如果真係發生都未必識處理

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-22 10:08 PM 發表 查看引用來源

唔知情只有大家賠..
我會先收錢再開始ktv, 無走數
甘囡囡坐台錢呢 ?

如果條 pk 坐台一拖三或四 , 玩到差唔多散場就閃左 , 甘條 pk 既囡囡坐台錢又點計呢 ?

你講到自己甚麼以服務質數帶團為先 , 有事就關人過關人, 會唔會自打嘴巴呀 ?

引用:
原帖由 hoikeiii 於 2011-2-22 10:26 PM 發表 查看引用來源
請指教 應該點做呢

因為我上去玩左7年 都係第一次跟團

跟朋友都未試過咁既情況 如果真係發生都未必識處理
我唔係田長 , 我都唔識處理 , 你自己問田長啦 !

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 11:12 PM 發表 查看引用來源

甘囡囡坐台錢呢 ?

如果條 pk 坐台一拖三或四 , 玩到差唔多散場就閃左 , 甘條 pk 既囡囡坐台錢又點計呢 ?

你講到自己甚麼以服務質數帶團為先 , 有事就關人過關人, 會唔會自打嘴巴呀 ?
乜佢有講.....以服務質數帶團為先,咁駛唔駛叫佢參加TIC?:smile_30:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-22 11:17 PM 發表 查看引用來源
乜佢有講.....以服務質數帶團為先,咁駛唔駛叫佢參加TIC?:smile_30:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13610768&extra=&page=21

# 301

:smile_o11::smile_o11::smile_o11:

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 11:25 PM 發表 查看引用來源

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=13610768&extra=&page=21

# 301

以前都未試過會咁講野既田長,我覺得好屎勿鬼喎,恕我直言!:smile_13:

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-22 23:29 發表 查看引用來源
以前都未試過會咁講野既田長,我覺得好屎勿鬼喎,恕我直言!:smile_13:
I see, next time, I be careful of my speech

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-22 11:49 PM 發表 查看引用來源

I see, next time, I be careful of my speech
咁又唔駛,恕我多口,你有你性格!:smile_14:

引用:
原帖由 andy_2008 於 2011-2-22 11:49 PM 發表 查看引用來源

田長 , 你都未同大家講 , 如果有 PK 走數 , 甘囡囡既坐台錢 , 係田長你個人負責 , 定係團友一齊分擔呢 ?

重有 , 如果有 PK 同囡囡過夜 , 屌完之後 , 係囡囡訓緊個陣冇俾肉金走左 , 之後 PK 條囡囡吹雞 , 搵人圍係酒店未走既團友 , 你又點處理呢類問題呢 ?

:smile_53::smile_53::smile_53:

田長田長 , 如果有團友同你既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , 你會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返你既主場陪同團友討回公道呀 ?
:smile_53::smile_53:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆