上一頁下一頁
發新話題

colecold的性事大分享:)update p.4,9,13,21,27,31(k)

收藏  |  訂閱
679  99.4k

引用:
原帖由 damabird123 於 2010-11-27 12:02 AM 發表 查看引用來源

唔制,唔制, cold 妹成日呃人既…:')
出左喇.快d睇啦.

[求下..]
我又想知到底想求下嘜嘢,講嚟下,我諗好多人同我一樣都想知

引用:
原帖由 remyred 於 2010-11-27 02:53 PM 發表 查看引用來源
[求下..]
我又想知到底想求下嘜嘢,講嚟下,我諗好多人同我一樣都想知
求下mami俾我落街食雪糕:smile_o10:

推推推推推 妳落床:smile_47:

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-27 03:01 PM 發表 查看引用來源

求下mami俾我落街食雪糕:smile_o10:
果然係個好孩子吖,記住買多條雪條比mami食喎。

回覆 464# 的帖子

哈哈..:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 remyred 於 2010-11-27 03:12 PM 發表 查看引用來源

果然係個好孩子吖,記住買多條雪條比mami食喎。
好啦..我會咖喇;:smile_o09:

啱啱睇完,支持下先:smile_o06:

colecold做乜要diy咁慘呀:smile_o10:

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-27 03:15 PM 發表 查看引用來源
哈哈..:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
妳咁既反應   我更加控制唔到自己 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 colecold 於 2010-11-27 02:52 PM 發表 查看引用來源

出左喇.快d睇啦.
Cold 睇左啦,睇都 J 都硬埋要入厠所搞搞先,不如你幫我吖…

...................用佢系咁系我妹妹出面撩黎撩去(我發覺好多男人都鐘意用依招)

我話;[吾得喇..用你條撚插我啦.]..................

cold cold 你點知好多男人都鐘意用 JJ 係你妹妹出面撩黎撩去架?你好多 sp 呢?你曳曳呀…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆