上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.5k

哈佬

hihihihi

我係旺角花園餐廳

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-3 08:44 PM 發表 查看引用來源
hihihihi

我係旺角花園餐廳

我都想食呀:smile_o06::smile_o06:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-3 09:36 PM 發表 查看引用來源

我都想食呀:smile_o06::smile_o06:
花園餐廳專食扒喎!正!:smile_o12:

引用:
原帖由 Qmepls 於 2010-12-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

花園餐廳專食扒喎!正!:smile_o12:
哈...係丫

豬扒的我食扒嘛

親d

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-3 10:22 PM 發表 查看引用來源

哈...係丫

豬扒的我食扒嘛

親d

各花入各眼啦呢d野

:smile_o13: 我返黎啦

今日我同老公去左旺角.....:smile_o01:

去左買玩具玩!!!:smile_o06:

原來而家d玩具好貴家:smile_o04: 四百几蚊丫

等我同老公玩完之后打返個報告出黎比你地聽下啦

e 我影下相轉頭放上黎都好喎

但有無人話我知可唔可以放呢d野家=v=:smile_o10:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-12-3 11:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_o13: 我返黎啦

今日我同老公去左旺角.....:smile_o01:

去左買玩具玩!!!:smile_o06:

原來而家d玩具好貴家:smile_o04: 四百几蚊丫

等我同老公玩完之后打返個報告出黎比你地聽下啦

e 我 ...
@@咩玩具

玩具咁好玩:smile_40:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-12-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

@@咩玩具

多功能腸腸:smile_o05:

for 男人耐d既腸腸環一粒:smile_o01: 老闆送既

仲有一個係手指套...可以比人帶住隻手指既:smile_o10:

一來唔怕整到入面出血...二來衛生d:smile_o06:

三來佢:smile_o05: 成支狼牙棒咁

好得意家:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆