上一頁下一頁
發新話題

~覺得自己真係好衰女~

收藏  |  訂閱
508  51.3k

回覆 459# 的帖子

mncy:佢都唔係香港,不過就返~:smile_35:

回覆 460# 的帖子

你意思係ex唔聯絡我係good boy,好呀,就睇佢忍到幾耐,好冇?上次嘈,我嘈佢既,就一個月,睇下今次?佢走既,我雖然唔捨得,我雖然係愛佢,但係我都冇符架,起碼佢冇左個每個月借錢俾佢,又唔使佢還既銀行,又冇左個可以幫佢解決公事上既煩惱既女人,亦都冇左傾訴心事既對象,依佢既財政能力,係香港溝女,no way,連AA制又或者個時我出埋俾佢,佢都仲唔夠使既,大陸就更加唔使講,依佢行業黎講,我亦都好肯定我要玩野既,佢即時可以係呢行消失,佢自己好清楚,我一獲已經可以KO佢架喇,佢做左呢行唔係太耐者,10年度之ma,唔講呢d所謂威脅既說話,佢都仲有理由係我身邊,至少佢今個月都係唔夠使~佢銀行入面都仲有錢係我月頭過俾佢既~不過似乎人地都冇諗過還架喇~由佢,本大小姐我仲豪得起既~

仲有阿C個邊,我真係冇靠佢,唔該你地唔好亂諗到我用其他男人既錢去貼EX,sorry,唔需要,我自己夠用之餘,儲到之餘,我仲可以借埋俾ex,而且完全唔關阿C事~從來我同阿C都冇金錢瓜葛~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-25 03:19 AM 發表
你意思係ex唔聯絡我係good boy,好呀,就睇佢忍到幾耐,好冇?上次嘈,我嘈佢既,就一個月,睇下今次?佢走既,我雖然唔捨得,我雖然係愛佢,但係我都冇符架,起碼佢冇左個每個月借錢俾佢,又唔使佢還既銀行,又冇左個 ...
話明ex,仲理咁多黎做咩

回覆 463# 的帖子

我都唔係太想理架,不過佢D朋友都仲繼續搵我,佢D公司問題都照同我傾,佢屋企發生緊咩事,佢都照講,仲有佢朋友個仔有咩事,佢都要問我點解決~我都好吹漲架~

我係連佢屋企既屋企人部電腦壞左我都知﹑佢屋企邊個結婚,邊個死左,都會同我講架人地~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-25 03:25 AM 發表
我都唔係太想理架,不過佢D朋友都仲繼續搵我,佢D公司問題都照同我傾,佢屋企發生緊咩事,佢都照講,仲有佢朋友個仔有咩事,佢都要問我點解決~我都好吹漲架~

我係連佢屋企既屋企人部電腦壞左我都知﹑佢屋企邊個 ...
block msn, block 電話, block email, block所有佢可以搵到你既方法

回覆 465# 的帖子

試過,唔得之餘,人地係向我朋友埋手,唔係溝佢地呀,而係不停煩佢地問我近況點呀~

我曾經話過我要消失,佢既反應就係我搵你唔到,我會搵你D朋友~啤~啤~啤~:')

揸住個兩個字<<<關心>>>就煩埋我d朋友~仲要我個朋友係10幾年,冇可能我同我朋友會斷,而且我出左事既,我朋友一定打上FB / XANGA,因為我朋友一定超擔心,佢根本就利用緊我朋友~我一出現返咋,佢完全係我朋友面前消失,講到明冇所謂,care個個係我呀~

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-25 03:32 AM 發表
試過,唔得之餘,人地係向我朋友埋手,唔係溝佢地呀,而係不停煩佢地問我近況點呀~

我曾經我要消失,佢既反應就係我搵你唔到,我會搵你D朋友~啤~啤~啤~:')

揸住個兩個字就煩埋我d朋友~
叫你d fd報警lor
繼續係咁有排煩

回覆 467# 的帖子

如果我捨得...捨得報警既,捨得玩到咁大既,其實佢可以有好多野衰係我手上,冇其他既,只少一定入戒毒所先啦~我唔想破壞佢好哥哥既形象﹑我唔想破壞佢好仔仔既形象﹑唔想破壞佢好上司既形象,我唔想傷害佢身邊既每一個對過我好既人~亦都唔想佢有咁既結果~:')

引用:
原帖由 worldchocolate 於 2010-4-25 03:41 AM 發表
如果我捨得...捨得報警既,捨得玩到咁大既,其實佢可以有好多野衰係我手上,冇其他既,只少一定入戒毒所先啦~我唔想破壞佢好哥哥既形象﹑我唔想破壞佢好仔仔既形象﹑唔想破壞佢好上司既形象,我唔想傷害佢身邊既每一 ...
旨在嚇下佢
不過如果你衰心軟
咁就無人幫到你

嚇下佢?我驚我個時仲多?煩…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆