上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.11)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.9k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 01:29 PM 發表 查看引用來源

你係唔係咁講野呀:smile_o03:
你有本事唔好走, 我即刻叫佢出黎:smile_o02:
唔走唔走...:smile_o04:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 01:35 PM 發表 查看引用來源

sorry 呀....小妹妹嚇親妳呀...:smile_o06:
咁又冇驚親
只係叫你唔使勞氣啫

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-11 01:37 PM 發表 查看引用來源

唔走唔走...:smile_o04:
好, 我即叫佢出黎, 你睇住黎

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 01:38 PM 發表 查看引用來源

咁又冇驚親
只係叫你唔使勞氣啫
咁都好d....女人唔得罪得架...

妳之前係咪係引板玩開... 妳好面善我又唔記得...

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 01:39 PM 發表 查看引用來源

好, 我即叫佢出黎, 你睇住黎
睇住睇住~~:smile_o06:

hihi, everyone....:smile_o11: :smile_o11:

小紅>33333333<:smile_o09:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 01:40 PM 發表 查看引用來源

咁都好d....女人唔得惡得架...

妳之前係咪係引板玩開... 妳好面善我又唔記得...
我去過引板好短時間咋, 都係間中插一兩咀, 所以都唔算好耐

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-11 01:43 PM 發表 查看引用來源

我去過引板好短時間咋, 都係間中插一兩咀, 所以都唔算好耐
妳成5千分都未同妳傾過偈咁....:smile_35:

係咪無緣呀.......

引用:
原帖由 niks 於 2009-8-11 01:41 PM 發表 查看引用來源
hihi, everyone....:smile_o11: :smile_o11:

小紅>33333333
我add左你喎, 收到嗎:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-8-11 01:45 PM 發表 查看引用來源

妳成5千分都未同妳傾過偈咁....:smile_35:

係咪無緣呀.......
我知, 師兄你多算起其他鋪傾開ma:smile_30:
咁你今日入黎我地係唔係屬於有緣有份嘞:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆