上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 生耳邑 dada 豬生日快樂 ﹗

收藏  |  訂閱
1.5k  28.0k

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-8-6 09:53 PM 發表 查看引用來源

平呀
咁水喉水重平喎~~

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-8-6 09:54 PM 發表 查看引用來源

冰頭:smile_53: 有咩好野食附近:smile_52:
前日食咗個牛..好咪到不得了 200 蚊10件..但話你知..真係好好咪:smile_40:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 09:55 PM 發表 查看引用來源

係呀~~  A貨:smile_14:  唔係化:smile_22:  我係7仔買架:smile_27:  天日返去飲下先:smile_34:
我係啲士多仔見到...但好似A貨咁...

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 09:55 PM 發表 查看引用來源

咁水喉水重平喎~~
兩樣冇分別

引用:
原帖由 小柴 於 2009-8-6 09:57 PM 發表 查看引用來源

前日食咗個牛..好咪到不得了 200 蚊10件..但話你知..真係好好咪:smile_40:
冰個部為:smile_40: 不如帶我去仲好啦

引用:
原帖由 小柴 於 2009-8-6 09:58 PM 發表 查看引用來源

我係啲士多仔見到...但好似A貨咁...
今日買果時, 係放在正版隔離喎, 不過大支D囉~~  
應該唔係A貨掛, 因為重有雪迫都係有咁細SIZE:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-8-6 09:59 PM 發表 查看引用來源

兩樣冇分別
咪係囉~~:smile_30:  飲第二樣好過~~

引用:
原帖由 公仔貓麵 於 2009-8-6 10:01 PM 發表 查看引用來源

冰個部為:smile_40: 不如帶我去仲好啦
係咪你請:smile_40:  如果係, 我又去:smile_30: :smile_30:

唔係睇到要請.......就閃晒呀:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-8-6 10:05 PM 發表 查看引用來源

咪係囉~~:smile_30:  飲第二樣好過~~
飲樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆