上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ 徵♦喪♦傻♦癲♦之男女友①

收藏  |  訂閱
1.5k  29.7k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-18 01:26 AM 發表 查看引用來源
ⓘⓡⓘⓢ ⓨⓐⓝ 徵 ①⑧ 至 ⑧⑧ 歲
   喪〶傻〶癲 http: ...
support 愛人 ~ :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-18 02:39 PM 發表 查看引用來源

所以咪到時比個答案你囉.....睇下幾多人賴左野......:smile_30:
咁你要做過統計喇 :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 02:43 PM 發表 查看引用來源

真係好易俾人大到:smile_30:
.....我......無野好講

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 02:44 PM 發表 查看引用來源

真係辛苦曬,. 成日咁忙仲要目及字我地:smile_38:
妳好似有的誤會.....我只系"目及"字.....妳

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-18 02:45 PM 發表 查看引用來源
咁你要做過統計喇 :smile_30:
到目前為止......三個.......下星期再匯報最新情況.......:smile_34:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-18 02:37 PM 發表 查看引用來源

咁就祝佢個POST 開張大吉, 人頭湧湧, 車水馬龍, 旺丁又旺女啦 ! :smile_o13:
你咁似放低埋盤吉果d咁既

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-18 02:39 PM 發表 查看引用來源
支持下先.....:smile_44: :smile_44: :smile_44:
唔使咁細聲, 樓主唔係度

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-7-18 02:41 PM 發表 查看引用來源

妳:smile_14: ........同邊個成雙成對:smile_41: .....靚o仔....定靚仔方:smile_41:
你咪再提我d傷心事:')

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-7-18 02:51 PM 發表 查看引用來源

你咪再提我d傷心事:')
放心.........仲有高佬.........再唔係介紹埋大禹過你識.........

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-7-18 02:43 PM 發表 查看引用來源

妖....你醒D啦.....O仔開, 亞女又開, 咪成雙成對囉.......唔通同你咩.......:smile_45:
爸爸, 你好醒呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆