上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-20 03:21 PM 發表 查看引用來源

我都鈡意喎!:smile_o05:
不過你都系种撚坏晒D女架喇!:smile_o04:  
挑,种坏拍馬未及你啦!况且係買比佢個親女。

我果晚坐果個囡囡都是佢的。不過果個囡囡就惨 D,當補數啦。

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 02:50 PM 發表 查看引用來源

有咩
我吾知的
甘我有冇吻到佢:smile_43:
我係你背後, 只係可以睇見係隊個頭埋去, 佢就有 d 抗拒
咀唔咀到我就唔知了

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-20 03:05 PM 發表 查看引用來源

上次一齊食宵夜果個 mami 入咗來房玩,重要我買咗二個公仔比佢個女!
你買咁多公仔, 真係大出血

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-20 03:36 PM 發表 查看引用來源

你買咁多公仔, 真係大出血
買公仔總好過比果位 mami 嘴呀,我出尽力咁先可以避開!

我就見到有位 ching 惨遭毒口啦!

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-20 03:42 PM 發表 查看引用來源

買公仔總好過比果位 mami 嘴呀,我出尽力咁先可以避開!

我就見到有位 ching 惨遭毒口啦!
肥媽 ???

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-7-20 03:31 PM 發表 查看引用來源

我係你背後, 只係可以睇見係隊個頭埋去, 佢就有 d 抗拒
咀唔咀到我就唔知了
甘搞笑:smile_40:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 04:01 PM 發表 查看引用來源

甘搞笑:smile_40:
你係 205 留o左咁耐都係為o左佢啦

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-20 14:44 發表 查看引用來源

呢个紀錄應該系排第二至啱喎!:smile_o01:  
唔好入紀錄...低調..:smile_24:[/url]

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-20 14:55 發表 查看引用來源

我兩條女陪車兄條女狂飲,佢地好似係同一組,但我唔肯定?
我兩個囡囡飲醉左係樓下嘈架.落緊雨地下又洗,兩個對鞋又高,嘈嘈下跟住一齊仆左o係度,
紅褲o個件直頭赤腳周圍走,我一個顧唔到兩件,先搵d助理幫手 ...
嘩....利害.....早知找我來幫您啦:smile_35:

終於上到網

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆