上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.4k

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:06 AM 發表 查看引用來源

個女人只會想爭番0黎...或者留0係佢身邊做佢另一個女人...:023:  
仲有就係會千方百計搵位入...整散你:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:07 AM 發表

我係經常性係咁...係哩排突然惡化得更勁:028:
...可能真係習慣左啦!!

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 05:07 AM 發表 查看引用來源

算吧啦~~你對佢不秋不x...我諗佢自己會走架la~~
我自己都係..如果戈個人唔理我..我都只好放棄..唔會去煩人lo!!!
佢未見識過佢地既可怕:023:
一個係咁...兩個係咁...三個係咁...連第四個都係咁:028:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:04 AM 發表 查看引用來源

我好耐都未試過了:023:
尋日就好0的...9點幾醒...
跟住上0黎...之後又有人打俾我傾電話...
傾到點幾想訓...訓到3點幾...

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:07 AM 發表 查看引用來源

可能0係唔知邊代其實係有血緣關係:096:  
又或者其實我同你真係近親黎...我只不過係比人執返黎養的:096:

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:06 AM 發表

個女人只會想爭番0黎...或者留0係佢身邊做佢另一個女人...:023:  
爭黎又咩用呀~~
比我我唔會做到咁衰lo~~明知佢唔鐘意自己都唔會去煩佢..

引用:
原帖由 s&a 於 2009-5-31 05:08 AM 發表 查看引用來源

...可能真係習慣左啦!!
我唔要哩個習慣丫:023:
以前玩完通頂都話會識攰訓返一陣...而家玩完係唔識架...仲可以繼續踩落去不斷玩:028:

希望大家早日有覺好訓LA:023:

我都要閃LA,88 ALL

引用:
原帖由 Koimizu 於 2009-5-31 05:08 AM 發表 查看引用來源

尋日就好0的...9點幾醒...
跟住上0黎...之後又有人打俾我傾電話...
傾到點幾想訓...訓到3點幾...
真係令人羨慕:023:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-31 05:10 AM 發表 查看引用來源

我唔要哩個習慣丫:023:
以前玩完通頂都話會識攰訓返一陣...而家玩完係唔識架...仲可以繼續踩落去不斷玩:028:
我好想有返呢種能力:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆