上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.5k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:17 PM 發表 查看引用來源

你唔明架啦.
有咩事ar月兒:029: :029:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:18 PM 發表 查看引用來源

月兒今日無行呀, 係同venus姐食lunch ma.
大家傾得好投契, 反而第一次見都無咁投契, 或者係兩個女人好傾d.:096:
因為月兒怕醜囉:027: :027:
咁兩個女仔 點都有大家岩key既野既
chris 明天終於有假放喇:098: :098:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-25 10:19 PM 發表

月兒用手機影0的嗎:023: :023:
我今晚等月兒訓左先去砌模型 嘿嘿
係呀. 因為我房既燈光比較暗, 所以影得唔好.

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-25 10:21 PM 發表

因為月兒怕醜囉:027: :027:
咁兩個女仔 點都有大家岩key既野既
chris 明天終於有假放喇:098: :098:
係呀. 月兒都係怕見人.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:23 PM 發表 查看引用來源

係呀. 月兒都係怕見人.:096:
月兒係怕見陌生人:096:
一次生 兩次熟 三次就.....:027: :027:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-25 10:25 PM 發表

月兒係怕見陌生人:096:
一次生 兩次熟 三次就.....:027: :027:
陌生人係其次, 對住異性始終係周身唔自在咁.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:30 PM 發表 查看引用來源

陌生人係其次, 對住異性始終係周身唔自在咁.:096:
怕醜小妹妹:027: :027:

hi ..moon moon ...

引用:
原帖由 xx38383838 於 2009-4-25 10:34 PM 發表 查看引用來源
唔好阻住佢地喇,我都自動波閃開喇:096: :096:

引用:
原帖由 xx38383838 於 2009-4-25 10:34 PM 發表
3伯我有d擔心我位朋友.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆