上一頁下一頁
發新話題

~~影月♥徵友♥舍(第四篇)~~我係"月月"~~

收藏  |  訂閱
5.0k  118.5k

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 09:51 PM 發表 查看引用來源

chris你咁夜先番既,
快d回來啦, 月兒等你.:027:
月兒 chris返黎喇:027:
頭先放工chris同朋友行模型舖
之後朋友送左2盒bb戰士比我 呵呵
之後就上左我屋企睇下0的完成品
跟住就落左街食粥:023: :023:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:12 PM 發表 查看引用來源

你鍾意點講就點講啦, 今日無心情同你鬥咀.
不過我諗你應該係做到勀所以甘:028:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-25 10:13 PM 發表 查看引用來源

唔開心呀?講俾我話者0626聽囉
又蝦月兒:032: :032:

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-25 10:13 PM 發表

唔開心呀?講俾我話者0626聽囉
我有講, 只係你無留意姐, 有朋友都留意到囉.

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-25 10:14 PM 發表 查看引用來源

我諗月兒係行街街行得攰多:034: :034:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-25 10:13 PM 發表

月兒 chris返黎喇:027:
頭先放工chris同朋友行模型舖
之後朋友送左2盒bb戰士比我 呵呵
之後就上左我屋企睇下0的完成品
跟住就落左街食粥:023: :023:
哦! chris先頭細佬出左街,
月兒偷影左佢4個高達公仔,:096:
不過影得有點模.

引用:
原帖由 terry00726 於 2009-4-25 10:14 PM 發表

你唔明架啦.

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:17 PM 發表 查看引用來源

你唔明架啦.
岩既~~你唔明我,我唔明你:026:

引用:
原帖由 chris0213 於 2009-4-25 10:15 PM 發表

我諗月兒係行街街行得攰多:034: :034:
月兒今日無行呀, 係同venus姐食lunch ma.
大家傾得好投契, 反而第一次見都無咁投契, 或者係兩個女人好傾d.:096:

引用:
原帖由 影月火百合 於 2009-4-25 10:16 PM 發表 查看引用來源

哦! chris先頭細佬出左街,
月兒偷影左佢4個高達公仔,:096:
不過影得有點模.
月兒用手機影0的嗎:023: :023:
我今晚等月兒訓左先去砌模型 嘿嘿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆