上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.4k

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-17 12:02 AM 發表 查看引用來源

:092: 買多層樓 買多架車渣 2樣差唔多啦 :026:
好彩我 無女朋友姐 :096:
:096: :096: 不過呢家d樓真係入得市??睇個勢應該到10月都未有得跌
股票有無邊隻睇好:071:
你個家庭成日有family day不知幾羨慕:036:

引用:
原帖由 coolaaa 於 2010-9-17 12:08 AM 發表 查看引用來源

社長馬體會果場 會唔會初開太高:030::030:

而家仲要係咁落:032:
應該唔會呀 話哂作客 下場又要對巴塞 (有顧慮) 初盤唔算高了 :027:
依家 落既 應係信心飛 :041:  驚 ... 唔好買 玩第2場囉 :071:

2料頭場有冇3串4提供下呀:034:

引用:
原帖由 can0901 於 2010-9-17 12:08 AM 發表 查看引用來源

:096: :096: 不過呢家d樓真係入得市??睇個勢應該到10月都未有得跌
股票有無邊隻睇好:071:
你個家庭成日有family day不知幾羨慕:036:
吓 ... 唔好笑呀 賭 唔係要贏大錢咩 :092:
贏嚟買 電話 , 食2餐 儲錢買好過啦 洗嘜賭呀 兜兜轉轉 輸多過贏啦 :035:

股票 你又有玩開 :041:
結婚 生仔 你都可以 :036:

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-17 12:30 AM 發表 查看引用來源
2料頭場有冇3串4提供下呀:034:
你玩既 實有架 :122:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-9-17 12:34 AM 發表 查看引用來源

你玩既 實有架 :122:
你有既 實玩架:097:

呢4舊水,我足以贏一萬! 如果旺的話!^^

引用:
原帖由 28861805 於 2010-9-17 12:36 AM 發表 查看引用來源

你有既 實玩架:097:
我出既 你係咪實玩先 :122:  唔好哂我心機wo ... :071:

回覆 4604# steve8881984 的帖子

好廢既 廢話 :096:
一陣買條3串4 一舊水條 中左 3點all in 場讓球

post條飛比你睇又點話:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆