上一頁下一頁
發新話題

※守護甜心篇の愛比蜜桃甜(伍)※§樓主-影月§

收藏  |  訂閱
5.0k  122.2k

引用:
原帖由 jasonchu 於 2009-5-13 09:28 AM 發表 查看引用來源

多數我都搶到喇...:023:
因為我得閒...:098:
除非夜晚啦...:029:
好難講...月月 分分鐘意等夜晚阿CHRIS返黎先開新舖!:096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:09 AM 發表 查看引用來源

好難講...月月 分分鐘意等夜晚阿CHRIS返黎先開新舖!:096:
有好野留返比chris:096: :096:

小影我又黎啦...唔好話我唔黎探你:034:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-13 10:12 AM 發表 查看引用來源
嗯嗯...我做証!! 貓貓大人今日黎過!

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-13 10:12 AM 發表 查看引用來源
我幫你同佢講聲啦:036: :036:

引用:
原帖由 孤單小B 於 2009-5-13 10:11 AM 發表 查看引用來源

有好野留返比chris:096: :096:
=  =""" 你睇下阿CHRIS個簽名, 嘔完幾粒筆芯電之後都會了解到點解月月要留返好野比阿CHRIS:096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:13 AM 發表 查看引用來源

嗯嗯...我做証!! 貓貓大人今日黎過!
係小人丫:023:

引用:
原帖由 孤單小B 於 2009-5-13 10:15 AM 發表 查看引用來源

我幫你同佢講聲啦:036: :036:
小b唔該晒你丫...等佢唔好成日淨係掛住佢個守護天使先得:096:

引用:
原帖由 hvenus 於 2009-5-13 10:15 AM 發表 查看引用來源

=  =""" 你睇下阿CHRIS個簽名, 嘔完幾粒筆芯電之後都會了解到點解月月要留返好野比阿CHRIS:096:
我部相機差2粒電..你仲有無得嘔:096: :096:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-5-13 10:18 AM 發表 查看引用來源

小b唔該晒你丫...等佢唔好成日淨係掛住佢個守護天使先得:096:
唉~~~親疏有別~~睇開d啦:071: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆